Copy

Duurzaam bodembeheer, verwerken van groene reststromen, glasvezel, start nieuwe projecten voor recreatie en toerisme
& voor voedsel.

Lees de nieuwsbrief in uw browser
Beste,

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Europa, een nieuwe EU-verordening, die betrekking heeft op de verwerking van persoonsgegevens.
 
Graag blijven we ontwikkelingen over onze projecten, activiteiten en publicaties met u delen via onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat wij uw persoonsgegevens alleen hiervoor gebruiken en nooit doorverkopen aan derden.
 
Wilt u onze nieuwsbrieven blijven ontvangen? Dan is het NIET nodig om actie te ondernemen. U blijft de nieuwsbrieven van GCZWD ontvangen en u kunt u ten alle tijden uitschrijven via de link onderdaan onze e-mails.

Wij vinden privacy van ons netwerk erg belangrijk. Daarom hebben we onlangs onze privacyverklaring toegevoegd aan de website, die u hier kunt vinden. Mocht u vragen hebben dan beantwoorden die we graag: mail dan naar info@gczwd.nl
GCZWD verbindt onderwijs, overheid en ondernemerschap in de regio. Het doel: Innovaties tot stand brengen, de economie stimuleren, onze dorpen en buurten leefbaar houden en ons gebied aantrekkelijk maken om te wonen, werken en ondernemen.
GCZWD.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copyright © 2018 Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe, Alle rechten voorbehouden