Copy
Lees de nieuwsbrief in uw browser

In deze nieuwsbrief

  • Bijeenkomst Energie
  • Project marketing GCZWD
  • Project marketing Dubbel Drents
  • Promotie GCZWD

Voedsel


Project marketing Dubbel Drents
 
Zoals we in de vorige nieuwsbrief al kort vermeldden, gaat een groep studenten van Cibap Zwolle bezig met de marketing- en communicatie voor het Dubbel Drents bier. Hiervoor hebben ze samen met de brouwer gekeken naar de mogelijkheden voor de ontwikkeling  van het product. O.a. logo, welk gevoel moet het bier krijgen, wat is de doelgroep, welke uitstraling past hierbij?
Ook zijn we bezig met een mayonaise als uitbreiding van het assortiment en zal in het proces worden gekeken naar het reeds bestaande logo voor de andere Dubbel Drents producten.
Inmiddels is het eerste overleg geweest en zijn de studenten vol ideeën begonnen. Een creatief proces waarvan wij heel erg uitkijken naar de uitkomst.

Heeft u een leuk product of idee? Neem dan contact op via info@gczwd.nl  

Energie


Bijeenkomst Ondernemen met nieuwe energie

 
Op 7 november was de informatieavond Ondernemen met Nieuwe Energie (GCZWD i.s.m. Ik ben Drents ondernemer en Ondernemersplatform De Wolden)
Er waren diverse sprekers:
Eddy Veenstra hield een presentatie over het toekomstperspectief van Rendo. Welke mogelijkheden zijn er m.b.t groen gas, waterstof of windmolens? Waarom zijn dit wel/niet veelbelovende opties?
Jacco Langebeeke van Vloerverwarming Nederland over een geluidloze warmtepomp ter vervanging van CV.
Hendri Dierkes van Mobiliteitslease Drenthe ging in op de vraag wat het verdienmodel van een garage zal gaan zijn wanneer auto’s straks geen motor meer hebben.
Het was een bijzonder geslaagde avond waar veel geïnteresseerden op af waren gekomen.
 

Algemeen

 

Project marketing GCZWD

Om de marketing van de GCZWD verder te professionaliseren en intensiveren is een groep studenten van Windesheim gestart met het opzetten van een marketing- en communicatieplan.
Zij worden hierin begeleid door Klaas Dijkstra, marketeer. Hij heeft veel ervaring met marketing voor non-profit organisaties en is o.a. de man achter Leeuwarden Culturele Hoofdstad.
De eerste besprekingen zijn geweest, de studenten hebben hun plan voorgelegd, en alle partijen zijn enthousiast.
In een later stadium schuift ook een groep studenten van Cibap aan. Zij gaan op basis van de uitkomsten van het project van deze groep kijken naar de marketing tools van de GCZWD, zoals website en social media.

Promotie GCZWD
  • In een nieuw magazine voor De Wolden verschijnt binnenkort een artikel over de GCZWD, waarin we ons kort presenteren en nader toe lichten wat we nu precies doen.
    Het magazine komt eind december uit. 
  • Onlangs is een promotie filmpje gemaakt voor de GCZWD. Deze is binnenkort te zien op Youtube en op onze website. Link volgt!

 


Meer weten over onze projecten? Stuur ons een e-mail
 
Website
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Ontvang de nieuwsbrief
Word nu lid!
Deze nieuwsbrief delen?
Gebruik deze links:

http://www.facebook.com/share.php?u=https%3A%2F%2Fmailchi.mp%2Fb83003fae63d%2Fco-feb-3894425&t=%26Co.%20Nov.%2719

 

Over de Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe

De GCZWD verbindt onderwijs, overheid en ondernemerschap in de regio. Het doel: innovaties tot stand brengen, de economie stimuleren, onze dorpen en buurten leefbaar houden en ons gebied aantrekkelijk maken om te wonen, werken en ondernemen.
Copyright © 2019 Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe, Alle rechten voorbehouden