Copy
Nieuwsbrief Ter Rede van Hoorn - Week 14, 2015
View this email in your browser
Facebook
Twitter
Website

BINNEN, EN NU BEGINNEN...

 

Op vrijdag 13 (!) maart heeft de LEN de Europese Kampioenschappen Open Water Zwemmen definitief aan Nederland, dus aan Hoorn, toegewezen. De KNZB, de Stichting en de Gemeente zijn nu in gesprek over de rest: misschien dat het een nog groter evenement wordt dan gedacht... maar houd de week van 11 tot 17 juli 2016 alvast vrij!
 
Begonnen zijn we nu al, met de medewerkersavond op 3 maart bij WSVH, met een terugblik op 2014 en een blik in de toekomst: ‘Ter Rede van Hoorn’ op 22 en 23 augustus in de Waterweek als generale voor de E.K. 2016, en de ‘gewone’ wedstrijd op 21 en 22 augustus 2016.
 
Veel werk is al verzet en iedereen is van alles op de hoogte. Vanaf deze week vergaderen de overlegteams wekelijks om en om. Deze week vergaderen Havenzaken, Techniek en Veiligheid, volgende week (15) Wedstrijd en Internationale zaken, en in week 16 Algemene zaken, Financiën en Public relations.
 
Iedereen is uitgenodigd voor het team waartoe hij of zij behoort; zijn er anderen belangstellend, of wil je met een ander team meedenken: stuur gerust een berichtje aan: h.beenker@kpnmail.nl.
 
Maar eerst allen mooie paasdagen toegewenst!
Hans Beenker, voorzitter Stichting ‘Ter Rede van Hoorn’

Copyright © 2015 Stichting O.W.Z. ‘Ter Rede van Hoorn’, All rights reserved.


Afmelden voor deze nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp