Copy
Nieuwsbrief Ter Rede van Hoorn - Week 50, 2015
View this email in your browser
Facebook
Twitter
Website
NOG EVEN WACHTEN...
 
Ik had in het vorige Nieuws een medewerkers-/evaluatieavond voor eind november aangekondigd. Die kon toen niet doorgaan, maar die komt echt wel: waarschijnlijk in januari.
 
Dit uitstel heeft te maken met de ontwikkelingen voor de Europese Kampioenschappen in 2016. Wat vastgesteld is, is bekend: programma en datums zijn vermeld in het vorige Nieuws.
 
Intussen lijkt het wedstrijdprogramma uitgebreid te gaan worden, en zijn de side events in de maak. In detail kom ik hiermee naar buiten als alles rond is, om geen verkeerde informatie door te geven.
 
Een ding is zeker: het gaat een geweldig evenement worden, dat in Hoorn lang zal doorwerken. Het managementteam (KNZB, LEN en TRvH) staat daar met de Gemeente Hoorn garant voor.
 
Het lokale organisatieteam is ook samengesteld, en de honderden taken zijn verdeeld. Het wachten is niet alleen op de details, maar ook op de mensen die de taken gaan uitvoeren.
 
Aanmeldingen voor medewerking bij de E.K. (10 t/m 14 juli) en TRvH (21/8) zijn meer dan welkom. De website van TRvH is weer actueel, die van de E.K. gaat binnenkort online. Volg ons werk en doe mee!
 
Hans Beenker, voorzitter TRvH en lokaal team E.K.
Copyright © 2015 Stichting O.W.Z. ‘Ter Rede van Hoorn’, All rights reserved.


Afmelden voor deze nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp