Copy
View this email in your browser


LAG medlemsmøde bød på idérigdom og tanker om innovation og partnerskab

 

Der var god, konstruktiv stemning ved medlemsmødet d. 10. august. Aftenen blev indledt af en introduktion af de fremmødte deltagere og deres virksomheder. LAG Fjordlandet blev gennemgået med info om bestyrelsens sammensætning, tidsplan og pulje. Herefter blev nogle af de hidtidige projekter i LAG Midt- og Nordvestsjælland gennemgået med debat om værdi og erhvervslivets interesser. 
Fælles for gruppen var et stort lokal tilhørsforhold med interesse i at tiltrække nye skatteborgere med udgangspunkt i "hvordan gør vi Lejre til et (endnu) bedre at bo og arbejde".
Kristian Emborg delte ud af erfaringer som ansøger og den bevilling som tilbage i 2016/17 var bidragende til ombygningen af Iværksætterhuset SPOR 3. Learnings var: SØG STORT, da man bruger en del tid på ansøgningen. Det anbefales LAG at lave en simplere proces for ansøgninger af mindre beløb.
Idérigdom og tanker om innovation og partnerskaber fløj hen over bordet og aftenen blev afsluttet med feedback og ønske om flere lignende møder. Næste gang gerne med endnu en case fra et medlem, som har søgt og modtaget bevilling. 

Et lignende medlemsmøde er på vej her til efteråret, dette annonceres snarligt. 

 
 

LAG-ORDNINGEN har til formål at bidrage til udviklingen af lokalsamfundet. Der sker ved at støtte projekter, der både kan være erhvervsrelaterede eller almennyttige.

Hvad er en LAG? En lokal aktionsgruppe er en forening med repræsentanter for offentlige og private lokale socioøkonomiske interesser, hvor ingen enkelt interessegruppe alene må have kontrol over beslutningstagningen. De private inddeles ofte i Borgere, Foreninger og Virksomheder. Alle fastboende over 15 år indenfor LAG’ens geografi, kan være medlem af foreningen. Det koster ikke noget at være medlem.

 


Glæd dig til morgenmødet i september:


Speeddating og SoMe-oplæg: Bliv klogere og klædt på af DESIREÉ ROSE, Brand & Businessmentor og mester i strategisk kommunikation


Når vi mødes inden så længe over en kop morgenkaffe til en ny omgang SpeedDating mellem medlemmer, får du fornøjelsen af et spændende oplæg ved Desireé Rose, læs mere om hende HER og HER

 


Tirsdag den 6. sept. kl. 8-10 på Kursuscenter Ådalen

 

    

 


Arrangementet afholdes i skønne rammer på Kursuscenter Ådalen

TILMELDING senest 30/8-'22


 

Nyt fra


Knap 100 pladser er allerede optaget - skal du også med til erhvervskonferencen d. 14/9?


Årets konference afholdes den 14. september på Sonnerupgaard Gods, og alle erhvervsdrivende og iværksættere i Lejre Kommune er inviteret med. På konferencen kan du bl.a. deltage på et af tre workshop-spor, hvor du får både ny viden, inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du kan styrke bundlinjen ved at gøre forretningen mere bæredygtig. 
 
I samarbejde med Teknologisk Institut og initiativet Modstandsdygtig.dk klæder vi dig og din virksomhed på til at komme stærkere gennem kriser. Du kan også vælge at styrke dit grønne lederskab med inspiration og sparring fra to af Erhvervshus Sjællands dygtigste forretningsudviklere. Får du og din virksomhed forretning ud af de grønne tiltag I allerede har gjort? JJ Kommunikation gør dig klogere på faldgruber og muligheder i forbindelse med grøn markedsføring, lovkrav, dokumentation og målsætninger. 
 
 
Hvordan skal vi håndtere klimaet?
Aftenens hovedtaler Connie Hedegaard, tidligere miljøminister og EU-kommissær, sætter spot på, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klimaudfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for. Hvad kan politikerne og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre?
 
Til ganen byder vi på lækre tapas med lokale råvarer - og så skal vi uddele Lejre Kommunes Erhvervspris 2022 til en lokal virksomhed, som fortjener anerkendelse.

Tilmed dig på https://lejre-kommune.nemtilmeld.dk/10/

 


Nu kan du oprette dit arrangement i Lejre Kommunes Klimauger fra 3.-17. september 2022


Vi gentager succesen og holder igen Klimauger for og med alle borgere, foreninger og virksomheder i Lejre Kommunes 49 landsbyer og småbyer. Alle er inviteret med som både deltagere og arrangører.
 
Da Klimaugen løb af staben i 2021 var det med flere end 50 forskellige arrangementer. Derfor er Klimaugen i år blevet til Klimaugerne – og vi håber, at du vil være med. Sidste år havde en række virksomheder lavet forskellige arrangementer, bl.a. om solceller, grøn omstilling i virksomheder, varmepumper, grøn mobilitet, biodiversitet og fødevare.
 
Det er gratis at oprette et arrangement, og gør du det inden den 23. august, så hjælper vi dig med at skabe synlighed omkring arrangementet.
 
Læs mere og opret dit arrangement her: https://www.lejre.dk/klima-og-baeredygtighed/lejre-kommunes-klimauger-2022/  
 

 Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp