Copy
View this email in your browser

Vil du være med til at præge den lokale udvikling i Fjordlandet?
 

KOM TIL STIFTENDE GENERALFORSAMLING I LAG FJORDLANDET DEN 21. JUNI KL. 19-21

Den 18. maj godkendte Bolig- og Planstyrelsen vores opsamling på informationsmødet og anmodningen om at stifte en ny lokal aktionsgruppe dækkende Lejre og Frederikssund Kommuner. Siden har arbejdsgruppen besluttet at den nye LAG skal have navnet LAG Fjordlandet, og at bestyrelsen skal bestå af 13 medlemmer. Størstedelen af disse bestyrelsesmedlemmer skal vælges på den stiftende generalforsamling. Du kan læse mere om generalforsamlingen, se vedtægtsforslag, referat af informationsmødet med videre – og ikke mindst tilmelde dig den stiftende generalforsamling HER
 

Lejre Erhvervsforum stiller med kandidat - kom og støt op

Vores bestyrelsesmedlem, den skarpe og handlekraftige Alice Nielsen (unicitet) stiller op til bestyrelsen for LAG, MØD OP og vær med til at bakke valget af hende op ved den stiftende generalforsamling


INDKALDELSE TIL STIFTENDE GENERALFORSAMLING

FOLDER: LAG Øst for Lillebælt
 


 


Fortrinlig GIN med danske råvarer

 

  
 

 

Vores TORSDAGSBAR den 2. juni var ekstra festlig og smagfuld, da Henrik Hammer og bartender, Hammer & Son, Vintre Møller Destilleri lagde vejen forbi og serverede velsmagende gin & tonic for de fremmødte. Smagfulde drinks med velsmagende, lokal gin fra destilleriet, en skive æble (dansk, naturligvis) var et friskt og delikat tvist. Derudover kunne man smage en gin tonic tilsat en specielt fremstillet gin med så høj koncentration at en lille mængde tilsættes, hvilket giver en cocktail med den samme gode smag men næsten uden alkohol. Genialt.

TAK til Henrik Hammer og Vintre Møller

 

 

 
        


Smukt vejr over Sagnlandet og levende fortælling i Kongehallen

 

 

Tirsdag eftermiddag stod den på skiftende vejr og smukke solstrejf, da Lejre Erhvervsforums bestyrelse havde sat medlemmerne stævne til rundvisning og efterfølgende picnic i det smukke Sagnland i Lejre. 
Efter velkomst v/formand Ann Finch samt kort præsentation fulgte Sagnlandets publikumschef Lasse Stockholm Nielsen os sikkert og medlevende igennem et stykke Danmarkshistorie med spændende og fængende fortælling om og rundvisning af den imponerende Kongehal. Efterfølgende nød forsamlingen picnic, smuk natur og hinandens gode selskab. 
TAK for en dejlig eftermiddag, til medlemmerne og til Sagnlandet!

 
       
        
 


Brug dit nyhedsbrev!


Fra medlem til medlem - benyt dig af spalteplads og få bragt nyheder, gode budskaber og tilbud ud til dine kollegaer via vores nyhedsbrev.
Henvend dig til Sidse F. Juncker i sekretariatet og hør nærmere på tlf. 28 40 61 03 / info@lejre-erhvervsforum.dk

 

 Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp