Copy
View this email in your browser


GOD SOMMER

  

Kære medlemmer


Jeg håber, I har fået påbegyndt sommeren og tager jer tid til at nyde den. Ferie er vigtig for at kunne genoplade, og få energi til at kunne bruge sin kreativitet til fornyelse og drift af sin virksomhed.  

Erhvervsforums bestyrelse afsluttede forårets arbejde med et ekstra møde i starten af juli, som udelukkende handlede om foreningens fokus fremover. Det udmundede i, at vi tror på mangfoldighed som fællesnævner. Dette betyder at:  

- Erhversforums medlemmer er en blandet skare, små og store virksomheder, som producerer og handler med alt mellem himmel og jord. Som følge heraf skal Erhvervsforum understøtte dette, ved at udnytte den nærhed vi i en forholdsvis lille erhvervsforening kan skabe på tværs af forskelligheder: Det personlige møde mellem mennesker i sociale arrangementer, som vi fx gjorde ved sommertræf ved Kongehallen i Sagnlandet.

- Fordi medlemmerne er så forskellige, vil Erhvervsforum også give mulighed for arrangementer hvor fællesnævneren er viden og inspiration i mødet mellem mennesker. Så fremover vil arrangementerne indholde et emne, som kan give vide og inspiration, som tilfældet var ved seneste morgenmøde som både havde speeddating og oplæg om GDPR.

- For at foreningens drift har økonomi og tid til dette, vil bestyrelsen iværksætte tiltag til at øge medlemsskaren, overveje mulighed for differentierede medlemskontingenter og deltagelse samt udvikle forenklede og ensartede procedurer med evaluering for arrangementerne.  

I bestyrelsen hører vi meget gerne fra jer, hvis I har kommentarer eller spørgsmål til vores justerede fokus, ring eller skriv til os. 

EU puljemidlerne for udvikling af landdistrikterne udløber ved udgangen af 2022. Lejre er med og gået sammen med Frederikssund til dannelsen af ny gruppe for uddeling af puljemidler - en såkaldt LAG (Lokal Aktionsgruppe). Erhvervsforum Lejre er repræsenteret af Alice Nielsen og ved medlemsmøde d. 10. august kl. 19-21 hos Spor 3 på Lejre Station, ser vi frem til at modtage jeres input til LAG strategi. Læs mere om arrangementet nedenfor i i dette skriv samt på vores hjemmeside.
Jeg håber, at I har lyst til at deltage, nyde og bidrage til fællesskabet i Lejre Erhvervsforums efterårsprogram. Og ind til da ønsker jeg en god sommer for alle - Erhvervsforums medlemmer, virksomheder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
 

Pas godt på dig selv og nyd sommeren 

Med venlig hilsen Ann L. Finch,
Formand for Lejre Erhvervsforum

        


Medlemsmøde om LAG

 

Onsdag d. 10/8 kl. 19-21 på SPOR 3 i Lejre 

 

Til efteråret skal LAG strategien defineres af den nyvalgte bestyrelse, som Alice Nielsen sidder i som repræsentant for erhvervslivets interesser
Vi indbyder derfor LEF's medlemmer til et medlemsmøde hvor der startes med kort info om LAG's rammer og muligheder, herefter fri dialog om ideer og erfaringer. Med denne åbne agenda er formålet, at DU kan give dit input til strategiarbejdet før det går i gang
Vi håber godt fremmøde og glæder os til et givtigt, konstruktivt møde, vi ser frem til at høre DIN stemme!

MØD BLOT OP eller tilmeld dig meget gerne så vi ved hvor mange stole vi skal stille frem - klik HER

 
 

LAG-ORDNINGEN har til formål at bidrage til udviklingen af lokalsamfundet. Der sker ved at støtte projekter, der både kan være erhvervsrelaterede eller almennyttige.

Hvad er en LAG? En lokal aktionsgruppe er en forening med repræsentanter for offentlige og private lokale socioøkonomiske interesser, hvor ingen enkelt interessegruppe alene må have kontrol over beslutningstagningen. De private inddeles ofte i Borgere, Foreninger og Virksomheder. Alle fastboende over 15 år indenfor LAG’ens geografi, kan være medlem af foreningen. Det koster ikke noget at være medlem.

 


Morgenarrangement:
Speeddating og SoMe-oplæg


Tirsdag den 6. sept. kl. 8-10 på Kursuscenter Ådalen

 

    

 

På den anden side af sommeren har du atter mulighed for at møde dine kolleger i Lejre Erhvervsforum over en kop morgenkaffe og brød til en ny omgang SpeedDating mellem medlemmer. Derudover vil der være et brugbart og spændende oplæg om SoMe – afholdes i skønne rammer på Kursuscenter Ådalen

TILMELDING senest 30/8-'22


 


Brug dit nyhedsbrev!


Fra medlem til medlem - benyt dig af spalteplads og få bragt nyheder, gode budskaber og tilbud ud til dine kollegaer via vores nyhedsbrev.
Henvend dig til Sidse F. Juncker i sekretariatet og hør nærmere på tlf. 28 40 61 03 / info@lejre-erhvervsforum.dk

 

 Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp