Copy
View this email in your browser


Vi fejrer det nye år med
NY LOKAL ERHVERVSBOG PÅ GADEN!

 


Som en god start på det nye år kan vi med glæde præsentere den nye udgivelse af vores lokale bog, Vores erhvervsliv - Handl Lokalt. Denne version 2.0, som er ganske gratis, er et sandt opslagsværk hvor mangt en lokal virksomhed kan findes. Hvor finder man et lokalt trykkeri? Og hvem gemmer sig bag undergruppen, Sund i Lejre? Findes der en arkitekt, og hvor?
Brug bogen, læs den, DEL den - og del den meget gerne ud! Du kan gøre en forskel i denne nedlukningstid, hvor promovering og lancering ved en højtidelighed er lidt af en udfordring.

Vi har etableret to satellitbaser hvor bøgerne kan afhentes:

Iværksætterhuset Spor 3, Smedegården 19 i Lejre - bøger kan afhentes mellem 9 og 15 alle hverdage undtagen onsdag

Ryegaard, Munkholmvej 380, Rye - der er ofte nogen ml. 8.30 og 13.30, men i er velkomne til at ringe på 46 40 60 32 eller sms til 40 14 60 32 eller mail til johan.scheel@ryegaard.dk  og aftal et tidspunkt hvor I kan få udleveret bøger. Evt kan der lægges bøger frem til jer til afhentning  udenfor alm. arbejdstid. 
Kom forbi og få en stak (og en snak) til kontoret, receptionen, til videre distribuering osv. Har du brug for mange bøger, så skriv til sekretariatet: info@lejre-erhvervsforum.dk eller ring på 28 40 61 03. 
Når samfundet atter åbner mere op, vil bogen være at finde på biblioteker, kommunens rådhuse mv. Du kan se online-udgave af bogen HER

 
 
  

Bogen er udgivet af Lejre Erhvervsforum, design: Anders Tornberg, Antistandard, redaktion: journalist Susanne Helmo samt undertegnede, Sidse F. Juncker, sekretariatet 
 


Flere hænder til at servicere de lokale virksomheder


Byd velkommen til Lejre Kommunes nye erhvervskonsulent Kitt Henriksen.
Lejre Kommune har valgt at opprioritere servicen og dialogen med de lokale virksomheder, og har derfor udvidet erhvervsteamet pr. 11. januar 2021.
Sammen med erhvervschef Nynne Friis står Kitt Henriksen klar til at hjælpe dig og din virksomhed, både når det handler om sparring, tilskud, tilladelser med videre. Kitt Henriksen har lang erfaring med forretningsudvikling, ledelse, salg og markedsføring fra både det private erhvervsliv og offentlige.
Vi håber, at I vil tage rigtig godt i mod Kitt, som kan kontaktes på e-mail: kiahe@lejre.dk eller telefon 21 31 85 94.

 

 


Læs mere om Lejre Erhvervsforum her


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lejre Erhvervsforum · Munkholmvej 380 · Rye · Kirke Såby 4060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp