Copy

Cel mai mult ne lipsesc oamenii


După un an de pandemie și foarte mult work from home, putem spune fără niciun dubiu că cel mai mult ne lipsesc oamenii și interacțiunea cu ei. De la sosirea la birou când schimbai câteva cuvinte cu cineva și te puneai la curent cu ce mai e nou sau prânzurile comune pentru care comandam toți pizza și ne făceam de cap cu Cola și bere (ok, fără alcool), până la ședințele de echipă când lansam un proiect nou sau ne întâlneam cu vreun client sau un colaborator ca să punem țara la cale.

Suntem în punctul acela în care am vrea să le avem pe toate: WFH cu online meetings când e mai eficient să ne auzim rapid ca să clarificăm unele taskuri zilnice, dar și să ne vedem cu toții la o cafea ca să vorbim ca altădată despre proiecte de viitor. Online-ul ne-a făcut eficienți și distanți, dar ne-a ucis creativitatea și sentimentul de a fi parte dintr-o echipă. 

Într-un fel sau altul modul în care lucrăm trebuie să treacă printr-un upgrade, să ne permită să le avem pe toate: și birou, și acasă și lucru din alte spații flexibile.

Noi în asta credem și la asta am lucrat ultimele luni: un serviciu nou prin care companiile pot rezerva direct de pe telefon săli de ședințe și birouri private în cele mai bune +100 de locații din țară: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Oradea, Craiova, Constanța, Galați. Ba chiar și în Madrid și Barcelona.

Cauți ce ai nevoie, alegi și rezervi pe telefon. Tot ce-ți rămâne de făcut, după ce rezervarea e confirmată, e să te vezi cu echipa ta sau cu clienții la fața locului. În siguranță, dar împreună.

Andrei
Intră în app să vezi ce este nou

Știri esențiale

Se apropie 1 mai și toată lumea e cu gândul la vacanțele mult așteptate. Ce ar fi să încercați ceva nou anul ăsta și să plecați într-un workation? Am pus laolaltă câteva recomandări de locuri din care se poate lucra mai aproape sau mai departe de casă. 😃
Ai întrebări sau vrei să vorbești cu noi?
scrie-ne la hello@pluria.co
Link-uri utile

Suport
Blog
Scrie-ne

hello@pluria.co
Copyright © 2021 PLURIA INTERNATIONAL S.A., All rights reserved.