Copy
*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ*
23 Ιουλίου 2018
Αυτό το καλοκαίρι...
 
View this email in your browser
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Αυτό το καλοκαίρι...
 

Μπορεί να ετοιμάζεις βαλίτσες, μπορεί και όχι.
Πάρε μαζί σου και αυτά...
 
Και το «μπορώ» και το «δεν μπορώ» είναι αλήθεια, όταν το λες. Τις περισσότερες φορές είναι επιλογή. Ξόδεψε χρόνο για να μάθεις και δοκίμασε.
 
Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου για να σου «θυμίσουν», άλλοι για να σου «μάθουν». Κι εσύ αντίστοιχα στις δικές τους ζωές. Κάποιοι έρχονται και θα μείνουν, κάποιοι έρχονται και θα φύγουν. Όλοι είναι ξεχωριστοί και μοναδικοί, κανένας δεν είναι αναλώσιμος.
 
Ζήσε τη ζωή στο τώρα και σταμάτα να ξοδεύεις χρόνο για να σκέφτεσαι και να συζητάς ξανά και ξανά για ό,τι και όποιον σε άφησε πίσω του ή ό,τι και όποιον άφησες εσύ πίσω σου. 
 
Οι άνθρωποι που σε αγαπούν θέλουν να σε βλέπουν να ανθίζεις, να προχωράς και να λάμπεις. Όσοι σπεύδουν να κόψουν το μπουμπούκι πριν ανθίσει, βάζουν χίλια εμπόδια στο δρόμο σου και σε σπρώχνουν σε σκοτεινά δωμάτια για να σε αποκλείσουν από το φως, είναι αυτοί που σε βλέπουν ως απειλητικό σενάριο.
 
Ο σύντροφός μας είναι επιλογή μας κι εμείς δική του επιλογή. Όταν οι επιλογές μας ταυτίζονται είναι μια υπέροχη στιγμή στο χωροχρόνο. Τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται. Στο "μαζί" και στο "χώρια" δεν χωράει καμία βία, υποχρέωση και φοβέρα. 
 
Αν έσπασες σε χίλια κομμάτια, νιώθεις εξουθενωμένος, χωρίς αντοχή, καλωσόρισες στον κόσμο των κανονικών ανθρώπων. Μέτρησε αντίστροφα πότε θα ξανασηκωθείς, γιατί θα ξανασηκωθείς.
 
Οι σχέσεις - συνεργασίες, φιλίες, ζευγάρια - μετριούνται σε αξία, όχι σε χρόνο και εργατοώρες. Επένδυσε στην αξία και άσε τους άλλους να παιδεύονται με τα χρονόμετρα.
 
Ο χρόνος σού δείχνει με όλους τους τρόπους αν κάτι μπορεί να μείνει ή πρέπει να φύγει. Μην επιμένεις, μην εκβιάζεις, μην 'σώζεις'. Ξέρει αυτός. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις ακόμη. Θα μάθεις.
 
Σύντροφος δεν είναι αυτός που μας συμπληρώνει. Σύντροφος είναι αυτός που χαρίζει -και δεν δανείζει- τη δύναμή του, αυτός που του αρέσει να βλέπει μαζί σου τον κόσμο, αυτός που βλέπει φως στο σκοτάδι, αυτός που ξέρει ότι τα βάρη μοιράζονται – μερικές φορές μπορεί να σηκώσει και παραπάνω από το μισό- αυτός που ενθαρρύνει, δεν κρύβεται πίσω από την κριτική, σε βλέπει σαν ένα βάζο που εκεί θα αφήσει τα λουλούδια του και όχι σαν ένα σκουπιδοντενεκέ που θα αδειάσει τα άχρηστά του.


Σέξυ δεν είσαι επειδή χτυπιέσαι στο γυμναστήριο και έχεις κάτω από 10% λίπος. Σέξυ είσαι επειδή το μυαλό σου είναι δημιουργικό, επειδή οι κινήσεις σου είναι αισθαντικές, επειδή η καρδιά σου ξέρει να ανοίγεται, επειδή μπορείς να κάνεις τους άλλους να χαμογελούν ή να ξεκαρδίζονται, επειδή η καλοσύνη σου μοιάζει με ανεπιτήδευτο χάδι, επειδή μπορείς να κομματιάζεσαι από λύπη, χαρά, πάθος. Στα υπερεργαστήρια της ανθρώπινης ύπαρξης συμβαίνουν χημείες που παράγουν έρωτες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, μισθού. 
 
Δεν υπάρχει αυτή η “κάποια μέρα” για να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις. Γίνεσαι κάθε μέρα. Κι αν μια μέρα δεν είσαι, αποφάσισε ότι αύριο θα (ξανα)είσαι.

Η πιο καλοπληρωμένη δουλειά είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου. Όλες οι άλλες δουλειές αφορούν την επιβίωση.

Να μη φοβάσαι να φοβάσαι. Κάνε ό,τι θέλεις να κάνεις με φόβο.
 
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας μαθαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς περιττά. Χωρίς περιττές σχέσεις, χωρίς περιττές  σκέψεις, χωρίς περιττές συζητήσεις, χωρίς περιττά ρούχα. Το καλοκαίρι κουβαλάει μια αφοπλιστική απλότητα που καίει σαν ήλιος.

Να λουστείς με ήλιο. Να πλυθείς με θαλασσινό νερό. Να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς. Να πας βόλτες. Να ακούσεις μουσική. Να γελάσεις δυνατά. Να κλάψεις (κι αυτό αλμύρα είναι). Να πάρεις πολλές βαθιές ανάσες. Να είσαι παρών. 


Καλό καλοκαίρι!

Υ.Γ. Από το Γενάρη έως σήμερα, πολλοί άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν ως coach. Δεν κάνω θαύματα, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τα υλικά για να κάνεις τα δικά σου θαύματα. Αρκεί να πιστεύεις στα θαύματα...

Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!


Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!
Ως coach μπορώ να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING 
Δες τα προγράμματα coaching εδώ
Κλείσε μία αναγνωριστική συνεδρία coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
LIVE YOUR WORDS | Μάθε για μένα

Είμαι Πιστοποιημένη Personal Coach και ένας ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος.

Εργάστηκα για περισσότερα από 18 χρόνια, ως στέλεχος στον τομέα της Επικοινωνίας (Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις) σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων για πολυεθνικούς πελάτες. 

Από το 2015 είμαι κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Κολλέγιο Express Coaching - Success Conversion Coaching, του Καναδά (ICF approved training programme) ενώ την ίδια χρονιά δημιούργησα το Live Your Words | Life Coaching, μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζομαι το στόχο μου να υποστηρίζω όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους παρέχω τα εργαλεία για να ενσαρκώσουν το όραμά τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. 
Έχω πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 700 ώρες coaching ως Life & Relationship Coach, μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφώ σε εβδομαδιαία βάση.
Πιστεύω ότι το «κλειδί» βρίσκεται στη δύναμη των λέξεων, γιατί...

"αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς
και να το ζήσεις!"

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Χριστοδούλου
Personal Coach

Ε: eleni@liveyourwords.gr
Τ: +30 6982 474714
www.liveyourwords.gr
Το *ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ* είναι μια 15μερη έκδοση κειμένων.
Λέξεις που αποτυπώνουν την επιθυμία μου ως coach να υποστηρίξω ανθρώπους που επιλέγουν το δρόμο της αλλαγής, της επιτυχίας και της εξέλιξης. 


Η εγγραφή είναι δωρεάν.
Μπορείς να εγγραφείς ΕΔΩ.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων
(GDPR)

Με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστό ως GDPR, καθιερώνεται ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κανονισμός τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018.

Το Live Your Words | Life Coaching δεσμεύεται ότι προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας και αξιοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για γνωστοποιήσεις που αφορούν τη δραστηριότητα της Life Coach Ελένης Χριστοδούλου (προγράμματα life coaching, εκδηλώσεις που συμμετέχει, σεμινάρια και workshops) καθώς και για την επικοινωνία άρθρων προσωπικής ανάπτυξης και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς (hard selling). 

Συνεχίζοντας να λαμβάνεις το newsletter ή άλλες γνωστοποιήσεις του Live Your Words | Life Coaching, δίνεις ουσιαστικά τη συγκατάθεσή σου να συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία σου στο mailing list μας και συμφωνείς ότι τα στοιχεία σου έχουν παρασχεθεί από εσένα μέσα από:
- τη συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο/εργαστήριο
-την επικοινωνία που έκανες στο παρελθόν ζητώντας πληροφορίες για κάποιο πρόγραμμα coaching
-τη συνεργασία σου με την Life Coach Ελένη Χριστοδούλου, ως coachee
- τη συνεργασία σου στο παρελθόν με την Ε.Χ.
- τη φιλική σχέση σου με την Ε.Χ.

Αν επιθυμείς να αλλάξεις την επιλογή σου ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον τα στοιχεία σου στο mailing list του Live Your Words | Life Coaching, μπορείς να τα διαγράψεις κάνοντας κλικ στο "unsubscribe"που θα βρεις στο κάτω μέρος του newsletter.
Copyright © 2018 LIVE YOUR WORDS, All rights reserved.
www.liveyourwords.gr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Live Your Words | Life Coaching


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Live Your Words | Life Coaching · Vrilissia · Athens 15238 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp