Copy
*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ*
1 Οκτωβρίου 2018 
Ξεκαθάρισμα!
 
View this email in your browser
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Ξεκαθάρισμα!
 
Έχω αποφασίσει να κρατήσω στη ζωή μου μόνο όσα μου δίνουν ευχαρίστηση και μου κάνουν καλό.

Πήρα αυτήν την απόφαση την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη. Μια απόφαση που έδινε απάντηση στις δύο φωνές που άκουγα κάνοντας μία σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Η μία να λέει "κάντο" ή άλλη "μην το κάνεις".

Η ζωή σού δίνει πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις, για να απαλλαγείς από τα περιττά, τα κουραστικά, τα ανούσια, αυτά που σου στερούν τη χαρά και την ομορφιά. Σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να κατανοήσεις ότι η ζωή που επιθυμείς δεν αγοράζεται. Η ζωή που επιθυμείς δεν χτίζεται από κενές υποσχέσεις που δεν θα εκπληρωθούν ποτέ. Η ζωή που επιθυμείς δεν μπορεί να στηρίζεται στην εξάρτηση από υλικά αντικείμενα, δυσλειτουργικές σχέσεις, υπερβολικά λόγια, δήθεν συμπόνιες, ακατάστατες συνεργασίες.

Και όταν το καταλαβεις αυτό, πατάς το κουμπί που γράφει REFRESH

Εγώ ξεκίνησα από το σπίτι. Το καθάρισμα του σπιτιού είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πατήσεις το κουμπί. Ξεκαθάρισε ρούχα, παπούτσια και βιβλία και χάρισέ τα εκεί που υπάρχει αληθινή ανάγκη. 

Πες "στο καλό" σε επιλογές που δεν υποστηρίζουν την αυτοφροντίδα, τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση.

Φίλτραρε τους ανθρώπους. Ποιος βαραίνει τη ζωή σου; Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σου σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος ή εμποδίζουν την ανάπτυξή σου; Αν δεν σε θεωρούν ένα ελεύθερο, φιλικό, στοργικό, θετικό πλάσμα...τότε "στο καλό"!

Στη δουλειά, μήπως ο φόρτος εργασίας είναι πλασματικός, γεμάτος αγωνίες που υιοθετούμε χωρίς φίλτρα; Μήπως ο τρόπος εργασίας ή συν-εργασίας είναι αντιπαραγωγικός, χωρίς έμπνευση; Μήπως να βρεις κάτι καινούριο; Μήπως να δοκιμάσεις κάτι που μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια; Μήπως να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο φόρτο εργασίας που να σε κάνει να νιώθεις παραγωγικός;

Βάλε τέλος στα σχήματα που δεν σε βοηθούν να είσαι ο άνθρωπος που θέλεις. 

Το να νιώθεις ζωντανός είναι αναγκαίο για να είσαι ο αληθινός σου εαυτός. Και όταν είσαι ο αληθινός σου εαυτός νιώθεις ότι έχεις φτερά και μπορείς να πετάξεις. Νιώθεις ότι μπορείς να δεις το μέλλον με καθαρό βλέμμα. Νιώθεις ότι η ζωή έχει ουσία.

Καλό μήνα.
Ένα φθινόπωρο με ξεκαθαρίσματα και αποδεσμεύσεις.
Ένα φθινόπωρο με αυτά που θέλεις να μείνουν.
Ένα φθινόπωρο με τον αληθινό σου εαυτό.


Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!

Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!
Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία αναγνωριστική συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING 
Δες τα προγράμματα coaching εδώ
Κλείσε μία αναγνωριστική συνεδρία coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
LIVE YOUR WORDS | Μάθε για μένα

Είμαι Πιστοποιημένη Personal Coach και ένας ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος.

Εργάστηκα για περισσότερα από 18 χρόνια, ως στέλεχος στον τομέα της Επικοινωνίας (Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις) σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων για πολυεθνικούς πελάτες. 
Από το 2015 είμαι κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Κολλέγιο Express Coaching - Success Conversion Coaching, του Καναδά (ICF approved training programme) ενώ την ίδια χρονιά δημιούργησα το Live Your Words | Life Coaching, μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζομαι το στόχο μου να υποστηρίζω όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους παρέχω τα εργαλεία για να ενσαρκώσουν το όραμά τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. 
Έχω πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 700 ώρες coaching ως Life & Relationship Coach, μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφώ σε εβδομαδιαία βάση.
Πιστεύω ότι το «κλειδί» βρίσκεται στη δύναμη των λέξεων, γιατί...

"αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς
και να το ζήσεις!"
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Χριστοδούλου
Personal Coach

Ε: eleni@liveyourwords.gr
Τ: +30 6982 474714
www.liveyourwords.gr
Το *ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ* είναι μια μηνιαία έκδοση κειμένων. Λέξεις που αποτυπώνουν την επιθυμία μου, ως coach, να υποστηρίξω ανθρώπους που επιλέγουν το δρόμο της αλλαγής, της επιτυχίας και της εξέλιξης. 

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Μπορείς να εγγραφείς ΕΔΩ.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων
Το Live Your Words | Life Coaching δεσμεύεται ότι προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας και αξιοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για γνωστοποιήσεις που αφορούν τη δραστηριότητα της Life Coach Ελένης Χριστοδούλου (προγράμματα life coaching, εκδηλώσεις που συμμετέχει, σεμινάρια και workshops) καθώς και για την επικοινωνία άρθρων προσωπικής ανάπτυξης και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς (hard selling). Αν επιθυμείς να αλλάξεις την επιλογή σου ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον τα στοιχεία σου στο mailing list του Live Your Words | Life Coaching, μπορείς να τα διαγράψεις κάνοντας κλικ στο "unsubscribe from this list" που θα βρεις στο κάτω μέρος του newsletter.
Copyright © 2018 LIVE YOUR WORDS, All rights reserved.
www.liveyourwords.gr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Live Your Words | Life Coaching


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Live Your Words | Life Coaching · Vrilissia · Athens 15238 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp