Copy
*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ*
3 Σεπτεμβρίου 2018 
Όσα μου έμαθε το φετινό καλοκαίρι...
 
View this email in your browser
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Όσα μου έμαθε το φετινό καλοκαίρι...
 

Μπορείς να βρεις την ομορφιά μέσα στις πιο τρομακτικές μέρες.

Δεν πειράζει αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλουμε. Απλά δεν πειράζει.

Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον πόνο και την απώλεια. Αυτό που μπορούμε να αποφύγουμε είναι να προσπαθούμε να τα αποφύγουμε και να καταλάβουμε τι δεν λειτουργεί. Ο πόνος και η απώλεια μάς φέρνουν σε επαφή με μια την αλήθεια, ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξει.

Τα αρνητικά συναισθήματα υπάρχουν. Δεν χρειάζεται να δραπετεύουμε από αυτά. Υπάρχουν για να μας δείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μας. Όταν αρχίζουμε να διαχειριζόμαστε αυτό που δεν πάει καλά, τότε γεννιούνται τα θετικά συναισθήματα.

Δίνοντας προσοχή στα καλύτερα πράγματα, θα έχεις καλύτερη ζωή. Καλύτερη γίνεται η ζωή όταν κάνεις τις δικές σου επιλογές και αναλαμβάνεις να λύσεις τα "προβλήματα" που προκύπτουν από αυτές τις επιλογές.

Αναλαμβάνω την ευθύνη δεν σημαίνει ότι αναλαμβάνω το φταίξιμο για κάτι που συνέβη ή που έπραξε κάποιος άλλος. Σημαίνει ότι επιλέγω τώρα να εργαστώ για να δημιουργήσω μια καλύτερη συνθήκη.

Η ευτυχία δεν είναι μια κατάσταση. Η ευτυχία είναι μια δράση. Είναι η καθημερινή πράξη να λύνουμε τους γρίφους της ζωής. Αυτό οδηγεί στην εξέλιξη. Και η εξέλιξη φέρνει χαρά. Η χαρά φυτρώνει μόνο εκεί που τη σπέρνεις.


Αυτά μου έμαθε το φετινό καλοκαίρι.
Ένα καλοκαίρι διαφορετικό, ανατρεπτικό, σκληρό. Ένα καλοκαίρι που δοκίμασε τις αντοχές και το σθένος μου.
Μου έμαθε και κάτι ακόμη. Ότι αν δεν δουλεύεις κάθε μέρα, αδιάκοπα με τον εαυτό σου, δεν θα μάθεις ποτέ τίποτε. 

Υ.Γ. Δεν έμαθα μόνο, διάβασα κιόλας. Και μοιράζομαι αυτό που διάβασα: "Η αυτογνωσία μοιάζει με κρεμμύδι. Έχει πολλές στρώσεις και όσο πιο πολύ τις ξεφλουδίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να βάλεις τα κλάματα σε ακατάλληλες στιγμές." - Μαρκ Μάνσον.

Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!

Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!

Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING 
Δες τα προγράμματα coaching εδώ
Κλείσε μία αναγνωριστική συνεδρία coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
LIVE YOUR WORDS | Μάθε για μένα

Είμαι Πιστοποιημένη Personal Coach και ένας ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος.

Εργάστηκα για περισσότερα από 18 χρόνια, ως στέλεχος στον τομέα της Επικοινωνίας (Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις) σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων για πολυεθνικούς πελάτες. 
Από το 2015 είμαι κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Κολλέγιο Express Coaching - Success Conversion Coaching, του Καναδά (ICF approved training programme) ενώ την ίδια χρονιά δημιούργησα το Live Your Words | Life Coaching, μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζομαι το στόχο μου να υποστηρίζω όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους παρέχω τα εργαλεία για να ενσαρκώσουν το όραμά τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. 
Έχω πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 700 ώρες coaching ως Life & Relationship Coach, μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφώ σε εβδομαδιαία βάση.
Πιστεύω ότι το «κλειδί» βρίσκεται στη δύναμη των λέξεων, γιατί...

"αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς
και να το ζήσεις!"
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Χριστοδούλου
Personal Coach

Ε: eleni@liveyourwords.gr
Τ: +30 6982 474714
www.liveyourwords.gr
Το *ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ* είναι μια 15μερη έκδοση κειμένων.
Λέξεις που αποτυπώνουν την επιθυμία μου ως coach να υποστηρίξω ανθρώπους που επιλέγουν το δρόμο της αλλαγής, της επιτυχίας και της εξέλιξης. 


Η εγγραφή είναι δωρεάν.
Μπορείς να εγγραφείς ΕΔΩ.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων
(GDPR)

Με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστό ως GDPR, καθιερώνεται ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κανονισμός τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018.

Το Live Your Words | Life Coaching δεσμεύεται ότι προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας και αξιοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για γνωστοποιήσεις που αφορούν τη δραστηριότητα της Life Coach Ελένης Χριστοδούλου (προγράμματα life coaching, εκδηλώσεις που συμμετέχει, σεμινάρια και workshops) καθώς και για την επικοινωνία άρθρων προσωπικής ανάπτυξης και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς (hard selling). 

Συνεχίζοντας να λαμβάνεις το newsletter ή άλλες γνωστοποιήσεις του Live Your Words | Life Coaching, δίνεις ουσιαστικά τη συγκατάθεσή σου να συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία σου στο mailing list μας και συμφωνείς ότι τα στοιχεία σου έχουν παρασχεθεί από εσένα μέσα από:
- τη συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο/εργαστήριο
-την επικοινωνία που έκανες στο παρελθόν ζητώντας πληροφορίες για κάποιο πρόγραμμα coaching
-τη συνεργασία σου με την Life Coach Ελένη Χριστοδούλου, ως coachee
- τη συνεργασία σου στο παρελθόν με την Ε.Χ.
- τη φιλική σχέση σου με την Ε.Χ.

Αν επιθυμείς να αλλάξεις την επιλογή σου ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον τα στοιχεία σου στο mailing list του Live Your Words | Life Coaching, μπορείς να τα διαγράψεις κάνοντας κλικ στο "unsubscribe"που θα βρεις στο κάτω μέρος του newsletter.
Copyright © 2018 LIVE YOUR WORDS, All rights reserved.
www.liveyourwords.gr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Live Your Words | Life Coaching


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Live Your Words | Life Coaching · Vrilissia · Athens 15238 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp