Copy
*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ*
17 Σεπτεμβρίου 2018 
Τι περιμένεις;
 
View this email in your browser
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Τι περιμένεις;
 
Πρέπει να κάνεις τα δύσκολα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος στη ζωή.

Τα πράγματα που οι περισσότεροι αποφεύγουν, αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άβολα, αυτά από τα οποία θέλεις να φύγεις τρέχοντας, αυτά που δεν θα κάνουν άλλοι για εσένα, αυτά για τα οποία θα αναρωτηθείς μέσα σου που θα βρεις την ενέργεια και το χρόνο για να τα βγάλεις πέρα.

Γιατί;

Επειδή, αυτά τα σκληρά και δύσκολα, είναι αυτά που τελικά αλλάζουν εσένα και τη ζωή. Κάνουν τη διαφορά, ανάμεσα στο 'επιβιώνω' και στο 'ζω', ανάμεσα στο ξέρω ποιος είναι ο δρόμος μου και στο περπατάω αυτόν το δρόμο, ανάμεσα σε μία ζωή γεμάτη προσδοκίες και υποσχέσεις και σε μια ζωή γεμάτη αξία, πληρότητα και εξέλιξη, ανάμεσα στα λόγια και στην πράξη.

Και ποιος είναι ο μαγικός κωδικός για να συμβεί αυτό;

Αδιάκοπη και παθιασμένη δράση.
Να πιστεύεις ότι κάθε στιγμή στη ζωή αξίζει. Και να κάνεις ό,τι κάνεις με πάθος.

Πολλοί από εμάς προσπαθούμε απεγνωσμένα να "βρούμε το πάθος μας", για να γίνουμε ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι και να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Το πάθος δεν είναι κάτι που ανακαλύπτεις στη ζωή τυχαία. Δεν είναι κάτι που βρίσκεται. Το πάθος το δημιουργείς εσύ. Το πάθος γεννιέται από το να κάνουμε τα πράγματα σωστά κάθε στιγμή. Αν ψάχνεις το πάθος έξω από εσένα, θα σου πάρει μία ολόκληρη ζωή. 

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις κουραστεί να περιμένεις, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα να ζεις με πάθος κάνοντας μικρές αλλαγές, βάζοντας πάθος σε οποιοδήποτε επόμενο βήμα, σε οποιαδήποτε δράση της ημέρας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες με απόλυτη συγκέντρωση κάποιον με τον οποίο συζητούσες;
Πότε ήταν η τελευταία φορά που γυμνάστηκες και έδωσες το 100% σου σε μία άσκηση;


Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς, νομίζουμε συχνά ότι προσπαθούμε πολύ καθημερινά. Στην πραγματικότητα δίνουμε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας και των δυνατοτήτων μας. Γιατί; Γιατί περιμένουμε το πάθος να εμφανιστεί μόνο του από τη γωνία και να μας εμπνεύσει. Γιατί περιμένουμε να γίνει κάτι μαγικό που θα μας κινητοποιήσει και θα μας γεμίσει ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία πάει ανάποδα.

Εμείς είμαστε αυτοί που θα φέρουμε το πάθος στη ζωή μας. Βάζοντας το μυαλό και την καρδιά μας στη δράση. Κάνοντας όλα αυτά τα σκληρά και δύσκολα που αλλάζουν τη ζωή. Βλέποντας αυτό που έχουμε μπροστά μας ως την καλύτερη ευκαιρία και όχι περιμένοντας την ευκαιρία που θα έρθει αύριο ή κάποια μέρα. Σταματώντας να φτιάχνουμε τέλειες καταστάσεις μόνο μέσα στο μυαλό μας, αντί να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σήμερα. 

Βάλε την καρδιά και το μυαλό σου στο ΣΗΜΕΡΑ. 
Σε αυτά που έχεις να κάνεις σήμερα, όχι αύριο.
Στις σχέσεις που έχεις σήμερα, όχι σε αυτές που μπορεί να κάνεις αύριο.
Στο βήμα που μπορείς να κάνεις σήμερα, όχι στο βήμα που μπορείς να κάνεις τέλεια αύριο.

Οι άνθρωποι έχουμε μεγάλα αποθέματα δύναμης μέσα μας για να τα αφήνουμε για αύριο ή για την κατάλληλη στιγμή, ή την κάποια στιγμή που θα νιώθουμε 100% έτοιμοι.

Δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνουμε και να τα γνωρίζουμε όλα για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Χρειάζεται να κάνουμε το επόμενο βήμα για να καταλάβουμε και να μάθουμε.

Η επιλογή που κάνω ΣΗΜΕΡΑ είναι ότι προτιμώ να εξαντληθώ δημιουργώντας το πάθος μου μέσα από καθημερινή δράση, παρά να εξαντληθώ περιμένοντας κάνοντας απολύτως τίποτα. Και αυτή η δέσμευση με γεμίζει πάθος.


Σημείωση: το κείμενο αυτό γράφτηκε μία μέρα μετά από τη βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Είναι ένας από αυτούς που επέλεξαν να μην περιμένουν και αποφάσισαν να κάνουν. 
Μια τεράστια πηγή έμπευσης για όλους μας!


Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!

Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!

Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία αναγνωριστική συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING 
Δες τα προγράμματα coaching εδώ
Κλείσε μία αναγνωριστική συνεδρία coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
LIVE YOUR WORDS | Μάθε για μένα

Είμαι Πιστοποιημένη Personal Coach και ένας ευτυχισμένος και τυχερός άνθρωπος.

Εργάστηκα για περισσότερα από 18 χρόνια, ως στέλεχος στον τομέα της Επικοινωνίας (Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις) σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων για πολυεθνικούς πελάτες. 
Από το 2015 είμαι κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Κολλέγιο Express Coaching - Success Conversion Coaching, του Καναδά (ICF approved training programme) ενώ την ίδια χρονιά δημιούργησα το Live Your Words | Life Coaching, μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζομαι το στόχο μου να υποστηρίζω όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους παρέχω τα εργαλεία για να ενσαρκώσουν το όραμά τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. 
Έχω πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 700 ώρες coaching ως Life & Relationship Coach, μέσα από ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφώ σε εβδομαδιαία βάση.
Πιστεύω ότι το «κλειδί» βρίσκεται στη δύναμη των λέξεων, γιατί...

"αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς
και να το ζήσεις!"
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Χριστοδούλου
Personal Coach

Ε: eleni@liveyourwords.gr
Τ: +30 6982 474714
www.liveyourwords.gr
Το *ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ* είναι μια 15μερη έκδοση κειμένων.
Λέξεις που αποτυπώνουν την επιθυμία μου ως coach να υποστηρίξω ανθρώπους που επιλέγουν το δρόμο της αλλαγής, της επιτυχίας και της εξέλιξης. 


Η εγγραφή είναι δωρεάν.
Μπορείς να εγγραφείς ΕΔΩ.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων
(GDPR)

Με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation), ευρύτερα γνωστό ως GDPR, καθιερώνεται ένα ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κανονισμός τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018.

Το Live Your Words | Life Coaching δεσμεύεται ότι προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων σας και αξιοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για γνωστοποιήσεις που αφορούν τη δραστηριότητα της Life Coach Ελένης Χριστοδούλου (προγράμματα life coaching, εκδηλώσεις που συμμετέχει, σεμινάρια και workshops) καθώς και για την επικοινωνία άρθρων προσωπικής ανάπτυξης και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς (hard selling). 

Συνεχίζοντας να λαμβάνεις το newsletter ή άλλες γνωστοποιήσεις του Live Your Words | Life Coaching, δίνεις ουσιαστικά τη συγκατάθεσή σου να συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία σου στο mailing list μας και συμφωνείς ότι τα στοιχεία σου έχουν παρασχεθεί από εσένα μέσα από:
- τη συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο/εργαστήριο
-την επικοινωνία που έκανες στο παρελθόν ζητώντας πληροφορίες για κάποιο πρόγραμμα coaching
-τη συνεργασία σου με την Life Coach Ελένη Χριστοδούλου, ως coachee
- τη συνεργασία σου στο παρελθόν με την Ε.Χ.
- τη φιλική σχέση σου με την Ε.Χ.

Αν επιθυμείς να αλλάξεις την επιλογή σου ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον τα στοιχεία σου στο mailing list του Live Your Words | Life Coaching, μπορείς να τα διαγράψεις κάνοντας κλικ στο "unsubscribe"που θα βρεις στο κάτω μέρος του newsletter.
Copyright © 2018 LIVE YOUR WORDS, All rights reserved.
www.liveyourwords.gr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Live Your Words | Life Coaching


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Live Your Words | Life Coaching · Vrilissia · Athens 15238 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp