Copy
*ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ*
19 Φεβρουαρίου 2018
Μη μου μιλάς εμένα έτσι...
 
View this email in your browser
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Μη μου μιλάς εμένα έτσι...

"εδώ στον αγώνα"... "προσπαθώ"... "το παλεύω"... "σπρώχνοντας"... "το πολεμάω"... "ε, εδώ, ό,τι μπορούμε κάνουμε"...

Αυτές είναι οι φράσεις που ακούω τις περισσότερες φορές όταν απευθύνω την ερώτηση "τι κάνεις;" Αυτές τις απαντήσεις μου δίνει ο περιπτεράς, η ταμίας στο super market, η χωρισμένη φίλη μου, ο ταξιτζής, η κομμώτρια, ο καθηγητής μου, η  συνάδελφος στο γραφείο. Αυτή την απάντηση έχω ακούσει κι εγώ να μου δίνει, συχνά, η εσωτερική μου φωνή.

Και πολύ σύντομα συνειδητοποιώ ότι αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να βολεύομαι στην κατάσταση, να αδικώ τον εαυτό μου, να υποτιμώ τις εμπειρίες που μου προσφέρει η ζωή, να δικαιολογώ ένα 'αρνητικό' αποτέλεσμα, να με απομακρύνω από το "αποδέχομαι", από το "βιώνω", από το "δρω", από το "απολαμβάνω". Να πετάω από πάνω μου την ευθύνη, να απαλλάσσω τον εαυτό μου από τη δέσμευση να 'κάνω', να παραιτούμαι από κάθε δυνατότητα αλλαγής, να κλείνω τα μάτια στις διαφορετικές λύσεις. Να γεμίζω μελανιές στο ρινγκ της 'πάλης', να τραυματίζομαι και μετά από λίγο να σκοτώνομαι από τις σφαίρες στο πεδίο της μάχης και στους 'πολέμους' μου, να ιδρώνω από την υπερ-προσπάθεια, να συμπιέζω τον εαυτό μου από το πολύ σπρώξιμο, να εξαντλούμαι από τον αγώνα.

Γι' αυτό σήμερα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα στον εαυτό μου με ύφος... "μη μου μιλάς εμένα έτσι".

Εμένα θα μου μιλάς καλά, θα με φροντίζεις, θα με αγαπάς, θα με πιστεύεις, θα με δυναμώνεις, θα με βοηθάς να κοιτάζω ψηλά, θα μου λες ότι όλα τα μπορείς, θα θέλεις τα καλύτερα, θα 'γυμνάζεις' κάθε μέρα τους μύες σου που λέγονται ταλέντα και δεξιότητες. Εμένα θα μου λες ότι θα φτάσω εκεί που θέλω. Θα μου λες ότι τα 'εμπόδια' είναι μια ευκαιρία για να πάρω μια ανάσα και να συνεχίσω.  Θα μου λες ότι οι δυσκολίες εμφανίζονται μόνο σε αυτούς που προχωρούν και 'κάνουν'. Θα μου λες αλήθειες γι' αυτά που συμβαίνουν, αν, στ' αλήθεια, συμβαίνουν. Θα μου λες να επιμένω. Θα μου λες ότι ο φόβος είναι ο βοηθός μου για να τολμήσω. Θα μου λες ότι η πολυτιμότερη υπόσχεση που δίνω στον εαυτό μου είναι να ζήσω τη ζωή που θέλω.

Ακούς εαυτέ μου;
Μη μου μιλάς, λοιπόν, εμένα, έτσι...Σήμερα κάνω αυτά που με κάνουν καλύτερο από χθες!

Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια του coach!
Ως coach δεν κάνω θαύματα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να κάνεις εσύ το δικό σου θαύμα! Να δημιουργήσεις τον τρόπο και τις δράσεις για να κλείσεις ή να μικρύνεις το κενό ανάμεσα σε αυτό που είσαι τώρα και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Μάθε πώς, κλείνοντας μία συνεδρία coaching ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέγοντας ένα πρόγραμμα coaching! Στείλε μου email στο eleni@liveyourwords.gr ή επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά στο 6982 474714.
Κλείσε μία αναγνωριστική συνεδρία coaching
ΔΩΡΕΑΝ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING 
 
Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα "10" στο pdf που θα βρεις εδώ
ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "10"
 
Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα THE NEW ME στο pdf που θα βρεις εδώ
ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ THE "NEW" ME!
LIVE YOUR WORDS | Μάθε για μένα

Η Ελένη Χριστοδούλου είναι Πιστοποιημένη Personal Coach. 

Εργάστηκε για περισσότερα από 18 χρόνια, ως στέλεχος στον τομέα της Επικοινωνίας (Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις) σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποσπώντας υψηλές διακρίσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων για πολυεθνικούς πελάτες. 

Από το 2015 είναι κάτοχος Diploma in Life Coaching από το Κολλέγιο Express Coaching - Success Conversion Coaching, του Καναδά (ICF approved training programme) ενώ την ίδια χρονιά δημιούργησε το Live Your Words | Life Coaching, μια πλατφόρμα έμπνευσης και δράσης μέσα από την οποία μοιράζεται το στόχο της να υποστηρίζει όλους όσοι θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να τους παρέχει τα εργαλεία για να ενσαρκώσουν το όραμά τους και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. 

Έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα πάνω από 700 ώρες coaching ως Life & Relationship Coach, μέσα από ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, σεμινάρια και workshops, ενώ αρθρογραφεί σε εβδομαδιαία βάση.
Πιστεύω ότι το «κλειδί» βρίσκεται στη δύναμη των λέξεων, γιατί...

"αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς
και να το ζήσεις!"
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Χριστοδούλου
Personal Coach

Ε: eleni@liveyourwords.gr
Τ: +30 6982 474714
www.liveyourwords.gr
Το *ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ* είναι μια 15μερη έκδοση κειμένων.
Λέξεις που αποτυπώνουν την επιθυμία μου ως coach να υποστηρίξω ανθρώπους που επιλέγουν το δρόμο της αλλαγής, της επιτυχίας και της εξέλιξης. 


Η εγγραφή είναι δωρεάν.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Copyright © 2015 LIVE YOUR WORDS, All rights reserved.
www.liveyourwords.gr

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Live Your Words | Life Coaching


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Live Your Words | Life Coaching · Vrilissia · Athens 15238 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp