Copy
Agenda d'activitats juny 2016
Us proposem un mes de juny amb una gran diversitat d'activitats. Teniu una nova oportunitat de gaudir de l'Astronatura't, la combinació ideal de natura i astronomia a Montblanc, i d'assaborir els vins de la DO Tarragona amb l'experiència enoturística ViToiur, una manera divertida i diferent de fer un viatge per la història del vi de Tarragona. Oblideu-vos de conduir i pugeu al bus ViTour!

Els amants de la fotografia podeu capturar els Instants aquàtics als Ports; si us atrau la vida a pagès, us proposem fer De pastor per un dia, o quan la calor ja apreti, gaudir d'una refrescant excursió per la Vall del Brugent. Els més excursionistes, reserveu-vos el 3 de juny, a les 19h de la tarda, per assistir a la inauguració de la xarxa de camins tradicionals recuperada al municipi d'Ascó.


 
11/06/2016
INSTANTS AQUÀTICS
 Excursió fotogràfica als Ports
18/06/2016
UN DIA FENT DE PASTOR
 Excursió amb tast de formatges
26/06/2016
REFRESCA'T AL BRUGENT!
 Excursió refrescant i estiuenca
11/06/2016
EXPERIÈNCIA VITOUR
 Us proposem gaudir d'un viatge en el temps en la història del vi de Tarragona, des l'amfiteatre romà de Tàrraco fins l'època del Cister al celler familiar Mas Vicenç i el cooperativisme de principis del segle XX al celler modernista Vinícola de Nulles. Gaudiu d'una experiència enoturística divertida i diferent, pugeu al bus de ViTour i oblideu-vos de conduir!
04-05/06/2016
ASTRONATURA'T
Tercera edició de l'Astronatura't, tota una oportunitat per gaudir de l'astronomia i la natura a Montblanc!
JUNY I JULIOL 2016
FALLES I FLORS A LA VALL DE BOÍ
 De nou teniu l'oportunitat de gaudir de l'espectacularitat de les falles a la Vall de Boí, declarades aquest any Patrimoni de la Humanitat. Tot un cap de setmana on el foc, les flors i el romànic us oferiran 

La botiga del Brogit
Sempre és un bon moment per regalar una experiència Brogit  o una escapada de senderisme, d'enoturisme,... a la vostra parella, amics o familiars. No dubteu en contactar-nos per regals a mida!
Vols compartir la nostra agenda i novetats?
Forward
Share
Tweet
+1
Pin
Share
Ens vols seguir a les xarxes socials?
Website
Website
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
Email
Email
Copyright © 2016 El Brogit - Ecotourism in Catalonia, All rights reserved.


donar-se de baixa    actualitzar les preferències de la subscripció 

Email Marketing Powered by MailChimp