Copy
Bekijk dit bericht in uw browser.

Nieuwsbrief CharityCycling.nl

Nummer 05 - 2016


Fietsers:         Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jan de Leede, Jaap-Willem Platschorre,
                         Reinier Platschorre en Marco Rietveld

Begeleiding:  Adriaan Pons
In deze nieuwsbrief
Voorwoord

- 14 september: Live updates!
- Verslag toertocht Simonis
- Sponsor in het zonnetje
- Financien


Voorwoord

Beste Sponsors, familie en vrienden,
 
Zaterdag 10 september. Over een paar dagen hopen we te vertrekken naar de Pyreneeën. Ik heb me nooit gerealiseerd hoe bijzonder ik dat zou kunnen vinden. In januari enthousiast plannen gemaakt en gedacht dat het fietsen en sterk worden de grootste uitdaging was. Nou, zoals de meesten van jullie weten heb ik wel moeten inzien en leren dat het ook anders kan lopen toen in juni bekend werd dat ik ernstig ziek was. Het lag dan ook niet voor de hand dat ik nog mee zou gaan. Gelukkig is het herstel daarna erg goed gegaan. Wonderlijk goed mag en moet ik wel zeggen. Ik voel me nu weer fit genoeg om volgende week mee te gaan en zelfs mee te fietsen. Het is mooi en rijk om bewuster en vanuit minder vanzelfsprekendheid te leven. God is goed voor me!
 
Gelijk nog een kleine andere team-update. Reinier heeft helaas moeten besluiten niet mee te gaan. De combinatie dit jaar van gezinsuitbreiding eind juli, een nieuwe baan en gelijk drukte op het werk, maakte dat hij dit jaar te weinig kilometers en uren kon maken. Vervolgens  kwam er een belangrijke zakelijke afspraak volgende week waar hij moeilijk onder uit kon komen. Hij heeft er daarom voor gekozen om toch thuis te blijven. Heel jammer. Gelukkig heeft hij wel zijn sponsorbijdrage kunnen leveren, waardoor het hoofddoel nog steeds gediend wordt! Ook zal hij ons waar mogelijk blijven ondersteunen in de Facebook en WhatsApp communicatie.
 
Bijna vertrekken dus. De tassen worden ingepakt. Fietsen nog even nagekeken. Laatste spulletjes worden gekocht. Het weerbericht ziet er niet zo erg optimistisch uit, dus we moeten ons ook voorbereiden op wat koude en regen.
 
In deze nieuwsbrief verder een verslag over een hele leuke en goed verzorgde ‘Simonis toertocht’ en we zetten nog 2 zilveren sponsors in het zonnetje: Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen en Van Arkel Tuinverzorging.
 
Ook de financiën zijn weer up-to-date met een aansporing om de eindspurt samen met ons in te zetten!
 
Hartelijke en sportieve groeten namens ons team,
Jaap-Willem Platschorre
Sponsor ons..!
14 september: Live updates!

Tijdens deze dagen houden we u op de hoogte
Onze ervaring van ander evenementen leert dat het voor de thuisblijvers - onze zeer gewaardeerde sponsors en achterban! - leuk is om op de dagen zelf foto's en berichten te ontvangen om zo iets van de sfeer te proeven. Wij zullen dat evenals vorig jaar doen via een ‘WhatsApp groepsgesprek’. Die openen we op dinsdag 13 september en deze zal tot zaterdag 17 september in gebruik zijn. In dat gesprek zullen de fietsers en Adriaan, onze begeleider, regelmatig iets schrijven of een foto plaatsen. 

Wilt u ook op de hoogte blijven? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Adriaan Pons (+31612011253) met uw naam en PC2016 er in. Hij zal u dan a.s. dinsdag opnemen in de groep en de dagen daarna blijft u op de hoogte van onze belevenissen. Na afloop van de challenge zullen we de groep sluiten en uiteraard verder geen onrechtmatig gebruik maken van uw gegevens. 

Om te voorkomen dat u overspoeld wordt met meldingen van alle berichtjes in zo'n WhatsApp Groep kunt u het meldingsgeluid van een groepsbericht (tijdelijk) uitzetten. Zie hiervoor de instructies voor uw iPhone of Android toestel. Ook zullen Adriaan en Reinier als beheerders van de groep e.e.a. in goede banen leiden om te voorkomen dat de berichten vanuit Frankrijk ondersneeuwen tussen vele aanmoedigingen. 

Berichtgeving op Social Media
Gedurende de week van het evenement en tijdens het evenement zal Ride4Kids communiceren via www.Facebook.com/ride4kids .
Wilt u zelf Twitteren of Facebooken? Gebruik dan de tags #ride4kids #rpc16!

[Terug naar boven]
Verslag toertocht Simonis

Zaterdag 3 september 2016

Evenals vorig jaar werd ook dit jaar door Simonis Verf een toertocht georganiseerd. Simonis is een verfgroothandel in de regio West- en Zuid Nederland. Ons bedrijf (Schildersbedrijf Rietveld) werkt al 47 jaar nauw samen met Simonis en door de jaren heen is er een goede relatie ontstaan. Zo goed zelfs, dat Simonis, evenals vorig jaar, één van de sponsors is van ons fietsteam. 

Het spreekt voor zich dat wanneer zo’n relatie een toertocht organiseert, wij als Charity Cycling team graag van de partij zijn!  Met vier teamleden (Jan de Leede, Henri Hafkamp, Jaap-Willem Platschorre en ondergetekende) waren we dus afgelopen zaterdag om 12u aanwezig bij de Simonis vestiging in Sliedrecht. Na het in ontvangst nemen en aantrekken van een prachtig wielershirt en het naar binnen werken van het door de organisatie verstrekte krachtvoer, konden de verschillende groepen van start gaan.

De hoofdroute was 75 km, maar voor de snelste groep (35 km/h gemiddeld) had men een extra lusje in gedachten zodat die tocht totaal op 100 km uitkwam.  Tot mijn schrik waren wij bij deze snelle groep ingedeeld en dat beloofde dus voor mijn persoon een middagje afzien…

Met negen renners vertrokken we uit Sliedrecht richting de Gorkumse brug. Al snel bleek dat ik met acht “krachtpatsers” op pad was. Het tempo was al snel tegen de 40km/h en voor het kopwerk was liefhebberij genoeg zodat ik lekker weg kon kruipen achter de brede ruggen van mijn teammaten.

Over de brug gingen we via de Merwededijk richting Werkendam. We hadden een stevig windje tegen en zeker op de dijk richting “de Kop van het Land” moesten de kopmannen flink werken. Respect mannen!

De route voerde ons dwars door het prachtige natuurgebied “de Brabantse Biesbosch” over een mooie nieuwe weg richting Nieuwendijk en Almkerk. Na 40km bereikten we de rustplaats, waar de medewerkers van Simonis ons onthaalden met sportdrank, koeken en bananen.

Nadat onze energie voorraad was aangevuld – wat zeker welkom was na het eerste stuk afzien… -  en een groepsfoto was gemaakt, vervolgden we onze weg via Nieuwendijk en Almkerk terug naar de Gorkumse brug. Inmiddels begon ik mijn benen al aardig te voelen en we moesten nog 35 km… Het extra lusje bracht ons via plaatsen in de voor ons team welbekende Alblasserwaard als Hoornaar, Noordeloos, Ottoland en Molenaarsgraaf uiteindelijk terug in Sliedrecht.

De laatste 10km kon ik het (hoge) tempo niet meer bijhouden maar gelukkig pasten de mannen zich keurig aan zodat we gezamenlijk het terrein bij Simonis opreden! Teamwerk! In Sliedrecht wachtte ons een fantastische barbecue en een heerlijk koud biertje.

Medewerkers van Simonis Verf: hartelijk bedankt voor het organiseren van deze prachtige tocht en de heerlijk barbecue! We hopen er volgend jaar Deo Volente zeker weer bij te zijn!

Met hartelijke en sportieve groet,
Marco Rietveld


[Terug naar boven]


Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen
Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is een interieurbouwbedrijf dat zich inzet voor het leveren van kwaliteitsmeubilair op maat. Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen is opgericht in 1993 door de heer W.J. Vlasblom. Na eerst gevestigd te zijn in Giessenburg is het bedrijf nu gevestigd in Bleskensgraaf. 


Het bedrijf verzorgt een compleet aanbod van ontwerp tot eindproduct. Dit weet het bedrijf te bewerkstelligen met geavanceerde machines en een gemotiveerd team van ontwerpers en meubelmakers die goed weten om te gaan met diverse materialen als hout, kunststof, metaal, glas en natuursteen. Zo weet het bedrijf geavanceerde technieken te combineren met het aloude vak van ambachtelijk meubelmaken.

Meer info:
http://www.vlasblommeubel.nl 

Van Arkel Tuinverzorging
De historie van Van Arkel Tuinverzorging, gevestigd in Heerjansdam, gaat meer dan 70 jaar terug. In 1968 is het toenmalige bedrijf overgenomen door Van Arkel senior (Wim). Inmiddels is het familiebedrijf uitgebreid en is bij de dagelijkse leiding ook zoon Rogier betrokken.

In al die jaren hebben zij veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard en verzorgen zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van tuinen. Tijdens de aanleg of onderhoud is er regelmatig overleg, zodat het eindresultaat altijd aansluit op uw verwachtingen en uw wensen.
 
De klanten zijn particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren. Daarnaast voeren zij diverse werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen en aannemers.
 
Meer info: http://arkeltuinverzorging.nl/ 


[Terug naar boven]
Financiën
 

Mede dankzij u kunnen we een prachtig netto-resultaat gaan realiseren: het netto-resultaat neemt nog steeds toe en bedraagt nu circa € 6.300!

Helpt u mee met de ‘eindspurt’?
 

Sponsoren kan op teamnaam (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/doneer/915-Team-KT-Vision-Charity-Cycling/) of op naam van een van de teamleden (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/deelnemers/ - onze teamleden hebben de nummers 2701 t/m 2706).

[Terug naar boven]


Team CharityCycling.nl wordt gesponsord door:
Hoofdsponsor

   
Gouden sponsor


           
 
Zilveren sponsors

                         


                   


                

      
 
Bronzen sponsors

                                    
                   


[Terug naar boven]


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Charity Cycling · Schildmanstraat 2 · Hendrik-Ido-Ambacht, Zh 3342BR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp