Copy
Bekijk dit bericht in uw browser.

Nieuwsbrief CharityCycling.nl

Nummer 01 - 2016


Fietsers:         Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jan de Leede, Jaap-Willem Platschorre,
                          Reinier Platschorre en Marco Rietveld

Begeleiding:  Adriaan Pons
In deze nieuwsbrief
Voorwoord

- Het doel voor 2016
- Erasmus MC - Tour de Rotterdam
- Sponsor in het zonnetje


Voorwoord

Beste Sponsors, familie en vrienden,
Een wat ongebruikelijke en persoonlijke inleiding onze eerste nieuwsbrief van 2016.

Zoals veel van jullie weten, heb ik vrijdag 3 juni 2016 in het ziekenhuis het zware nieuws te horen gekregen dat ik een hersentumor heb. Een bericht wat is ingeslagen als een bom. Ik had een paar wat vage klachten die iedereen inclusief betrokken artsen eigenlijk afschoof op wat drukte en spanning. Maar de MRI-scan van mijn hoofd die uiteindelijk wel gemaakt was n.a.v. de klachten, gaf een ander beeld.

We zijn nu ruim een maand verder. Het is tot op heden wonderlijk goed gegaan. Op 27 juni 2016 ben ik geopereerd in het Erasmus MC te Rotterdam. De operatie en het herstel tot op vandaag verlopen zeer voorspoedig! Over 3 maanden wordt een nieuwe MRI scan gemaakt waar de chirurg verwacht niks of weinig meer aan te treffen. Dus voorlopig geen bestralingen en chemokuren.

We tellen dagelijks de zegeningen die we van God krijgen en de stappen die we kunnen zetten. Ook helpt het me natuurlijk dat ik me al maanden aan het voorbereiden was op de Ride4Kids / Pyreneeën Challenge en op die manier topfit de operatie en het herstelproces in kon gaan. We geloven dat Gods plan groter is dan ons plan…..

Juist op 2 juni hadden wij van KT-Vision CharityCycling een mooie nieuwsbriefplanning gemaakt om jullie weer op de hoogte te houden van onze fietsplannnen voor 2016, de Ride4Kids / Pyreneeën Challenge. Het werd dus voor ons team een andere maand…. Excuus voor de stilte. We hopen dit komende weken alsnog goed te maken met de juiste publiciteit en inzet voor onze sponsoren!

Wij gaan ons als KT-Vision CharityCycling samen met onze Sponsors en jullie als achterban nog steeds inzetten voor kinderen met energiestofwisselingsziekten.

Juist mijn ziekte heeft ons als CharityCycling team meer bewust gemaakt van het leed van anderen en hoe belangrijk het is om anderen te helpen. En anderen te laten delen in onze zegeningen en energie!

Hartelijke groet van ons allen,

Jaap-Willem Platschorre
 
Sponsor ons..!
Het doel voor 2016

In 2016 kiezen we voor Stichting Ride4Kids. Dit is een stichting voor kinderen met energiestofwisselingsziekte. Iedere week worden, alleen al in Nederland, 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte.

Stichting Ride4Kids doneert geld aan veelbelovende wetenschappelijk onderzoeken welke uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Alleen indien Ride4Kids een schriftelijke bevestiging ontvangt van een door een Medisch Advies orgaan goedgekeurde aanvraag, welke beoordeeld is volgens een vaste en strikte procedure, zal overgegaan worden tot het doneren van geld.

Wij van KT-Vision Charity Cycling hebben persoonlijk niet te maken met kinderen met energiestofwisselingsziekte. Toch zijn we allemaal vader en 1 van ons heeft een neefje met stofwisselingsziekte. Daarom raakt het ons! Als je je een beetje verdiept in het leed en verdriet van die kinderen en hun ouders, dan is het niet zo moeilijk meer om je in te zetten door dit doel.

Van de patiëntjes sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 70% wordt nooit volwassen.

De Uitdaging in 2016

De Pyreneeën Challenge is voor Ride4Kids het belangrijkste evenement om geld in te zamelen, nu voor het 6e jaar op rij. In 2015 is er EUR 241.000 opgehaald en dit willen we in 2016 helpen overtreffen! We zullen van 14 tot en met 16 september door de Franse Pyreneeën fietsen over legendarische bergen met namen als Col du Tourmalet, Col d' Aubisque, Col du Soulor, Cirque de Troumouse en Luz Ardiden. Er zijn dagelijks verschillende routes te kiezen. Op die manier fietsen we in 3 dagen 250 tot 340 kilometers en ruim 7.500 tot 11.000 hoogtemeters! Afzien voor het goede doel!

Meer details, zie: 
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag1/
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag2/
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag3/ 


Wie zijn wij?
KT-Vision is uw partner op het gebied van ontwikkeling en implementatie van software op het online Salesforce platform. In onze eigen woorden: Hét Salesforce Center of Excellence. Door met onze klanten mee te denken op het vlak van bedrijfsprocessen, systemen en mensen helpen we hen Salesforce optimaal te gebruiken en zoveel mogelijk rendement uit deze investering te halen. Hiertoe streven we naar een lange-termijn relatie in de rol van vertrouwde adviseur voor onze klanten.
 
Salesforce heeft haar oorsprong in klantrelatiebeheer (CRM) voor MKB tot multinational en wordt wereldwijd gezien als de nr. 1 op het gebied van schaalbare cloud applicaties. KT-Vision is partner van Salesforce en werkt met gecertificeerde consultants aan de succesvolle uitrol van het Salesforce platform en de CRM applicaties. Wilt u meer informatie over Salesforce of over KT-Vision, neem dan gerust contact met ons op of ga naar http://ktvision.nl.Hoofdsponsor van CharityCycling
Uiteraard moet er -door succesvol te zijn- geld verdiend worden, maar daarnaast willen we jaarlijks een deel van de omzet toekennen aan goede doelen. Daarom is KT-Vision dit jaar opnieuw de trotse hoofdsponsor van het fietsteam CharityCycling.nl. Deze groep enthousiaste en maatschappelijk betrokken sporters wil zich inzetten voor de minder bedeelden op deze wereld. Elk jaar stelt het team zich een ambitieus doel waar naartoe getrained gaat worden. Dit jaar is dat de Pyreneeën Challenge, een drie-daags fiets evenement in de Pyreneeën. Dit evenement wordt georganiseerd door de stichting Ride4Kids. Zie voor meer informatie onder het kopje 'Het doel voor 2016'.

Voor meer informatie, zie: www.charitycycling.nl en http://www.pyreneeenchallenge.nl/.

[Terug naar boven]
Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Zaterdag, 25 juni 2016
We staan om 8:15 onderaan de brug over de Noord klaar in ons prachtige nieuwe fietstenue om te vertrekken naar Rotterdam waar we mee gaan rijden met de Erasmus MC Tour de Rotterdam. Een Pelotonstocht over 140 km door de Krimpenerwaard en de Alblasserwaard. Afgelopen weken het zware bericht gehad over Jaap-Willem zijn hersentumor. (Zie voorwoord van de nieuwsbrief). Als fietsteam zijn we erg aangeslagen door het bericht. Het is een gedenkwaardige dag geworden die we nog gezamenlijk hebben kunnen doen. Iedereen met zijn eigen emoties en gevoelens over wat de toekomst brengen zal.

Om 9:00 verzamelen we onder de startboog bij het Topsportcentrum Rotterdam. Na wat toespraken van burgemeester Aboutaleb, oud tourrenner Rini Wagtmans, Marianne Vos, en de organisatie van deze tocht worden we weggeschoten onder de leiding van Marianne Vos. Om 9:00 verzamelen we onder de startboog bij het Topsportcentrum Rotterdam. Na wat toespraken van burgemeester Aboutaleb, oud tourrenner Rini Wagtmans, Marianne Vos, en de organisatie van deze tocht worden we weggeschoten onder de leiding van Marianne Vos. Ruim 750 deelnemers rijden mee met deze Pelotonstocht over een lint van 1 km lang. Diversen motoren en politie helpen deze tocht te begeleiden. Goed georganiseerd en op de juiste punten worden aanwijzingen gegeven en wegen afgezet. Prachtige ervaring en een klein beetje het gevoel van profpeloton wordt ons meegegeven.

Over de hoofdwegen begeven we ons richting Gouda, Vianen, om zodoende weer terug te keren in de voor ons zo bekende Alblasserwaard, waar wij al onze nodige trainingskilometers bijna wekelijks maken. Onderweg worden we op verschillende punten aangemoedigd door onze sponsor Arkel Tuinverzorging met wat familieleden. Erg leuk! 
 
Tot de pauze van de tocht zitten we redelijk voorin het peloton waar het tempo lekker vlak is. Het is opletten geblazen en continu alert zijn op de mensen om je heen. Ook mooi om de diversiteit  van de fietsers op zo’n dag als deze te zien. Van peperdure fietsen met gesoigneerde mensen, tot mensen die voor 1 dag per jaar de racefiets van zolder halen. Na de goed verzorgde pauze waar we worden voorzien van een hapje en een drankje gaan we weer verder. 


Nu zitten we wat verder achter in het peloton. Hier zitten we wat meer op het “elastiek” en zijn er behoorlijke tempowisselingen tot dik boven de 40 km/h. Rond 16:00 rijden we weer onder de finishboog door met 140 km op de teller. 

Een paar mannen hadden nog ruimte in de planning en nog energie over om deze dag af te ronden boven de 200 km. Met 3 man rijden we daarna in een hard tempo met verschillende omwegen naar huis. Als de 200 km is behaald, is de overgebleven energie inmiddels ook op.

We kunnen terug kijken op een gedenkwaardige mooie dag die we gezamenlijk met fietsvrienden hebben gedaan. Het fietsen heeft verbonden, maar de onderlinge vriendschap is groter geworden dan de liefde voor het fietsen. 

Sportieve groet,

Jan de Leede [Terug naar boven]

Team CharityCycling.nl wordt gesponsord door:
Hoofdsponsor

   
Gouden sponsor


           
 
Zilveren sponsors

                         


                   


                

     
Bronzen sponsors

                                    
                   


[Terug naar boven]


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CharityCycling · Nibbelinkstraat 2 · Hendrik-ido-ambacht, Zh 3342 VC · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp