Copy
Bekijk dit bericht in uw browser.

Nieuwsbrief CharityCycling.nl

Nummer 04 - 2016


Fietsers:         Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jan de Leede, Jaap-Willem Platschorre,
                         Reinier Platschorre en Marco Rietveld

Begeleiding:  Adriaan Pons
In deze nieuwsbrief
Voorwoord

- Fietsen, fietsen, fietsen...
- Sponsor in het zonnetje
- Financien


Voorwoord

Beste Sponsors, familie en vrienden,

Mooi vooruitzicht: ‘Energie geven voor kinderen die energie nodig hebben’! 

De voorbereidingen voor de Pyreneeën Challenge staan niet stil. Zomaar een greep uit de activiteiten afgelopen weken:
17 augustus 2016. Fotoshoot met het team gedaan in de mooie Alblasserwaard. Individuele foto’s gemaakt van de renners, foto’s van het team, met bril en zonder bril, met begeleider en zonder begeleider, in stilstand en in actie en ook met de vlaggen van onze sponsors!
Leuk om dat mee te maken als begeleider. Zo krijg je toch meer mee van de teamspirit. Mooi dat Hanno Verweij ook dit jaar onze fotograaf wilde zijn!
18 augustus 2016. Eerste foto’s gedeeld binnen team. Gaaf om terug te zien. Gelijk ook foto opgenomen in de nieuwsbrief die vandaag wordt verzonden. 
Laatste afstemmingen gemaakt met ‘redactie’ over de nieuwsbrief.
22 augustus 2016. Vandaag is de laatste hand gelegd aan de agenda door een aantal teamleden voor de teammeeting van 24 augustus. Staat best veel op de agenda… 
24 augustus 2016. Vanavond de koppen bij elkaar gestoken. Gesproken over onder andere de reis naar de Pyreneeën, de Challenge zelf, ons verblijf daar, de financiën en onze uitingen naar de achterban. 
Mooi om te zien dat ondanks dat we verschillend zijn qua karakter en persoonlijkheid, we ervoor gaan als team en we een gezamenlijk doel hebben. 
27 augustus 2016. Naast eerdere, verschillende trainingsritten van de renners deze week, wordt er vandaag een flinke tocht gereden. Kilometers maken!
29 augustus 2016. Via de app-groep vindt er afstemming plaats over waszakken en reddingsdeken. Tja, ook dat hoort bij een trip naar de Pyreneeën. Ook komt het voorstel langs om vrijdagavond ook een rondje te doen en zodoende spierpijn te creëren, voorafgaand aan een toertocht op zaterdag. Alvast ‘warm’ draaien voor de spierpijn tijdens de Challenge. Nu nog een ruime week voor vertrek…

Mede dankzij u kunnen we een prachtig netto-resultaat gaan realiseren! Lees het in de update over de financiën.

Zonder sponsors kunnen wij dit niet doen! Daarom zetten we ook nu weer een aantal zilveren sponsors in het zonnetje: Hoek Consultants en Refine-IT! 

Wij wensen u veel leesplezier! 

Met sportieve groet namens het team,
Adriaan Pons
 
Sponsor ons..!
Fietsen, fietsen, fietsen...

Met nog ruim 1 week te gaan voor ons vertrek naar de Pyreneeën krijg ik vaak de vraag: “Ben je er klaar voor?”. Mijn steevaste antwoord is dan: “Ik denk het wel…”.

Punt is dat we nog nooit drie dagen achter elkaar hebben gefietst. Laat staan in de Pyreneeën. Dus het blijft een verassing hoe de benen en de 'koppies' zich zullen houden. Het mooie van dit evenement is wel dat je per dag kunt kiezen tussen route A of route B, waarbij route B minder zwaar is. We gaan allemaal starten met de A-route en maken dan van dag tot dag onze keuzes. Mede omdat u maximaal achter ons staat, gaan wij ons maximaal inzetten om drie keer route A te fietsen!

De lat ligt hoog, en daarom hebben we het achterliggende seizoen ook veel getraind: Met z’n zessen hebben we vanaf 1 januari 21.814 Km in de benen. De manier waarop we die kilometers maken is best divers. Uiteraard op de fiets, dat is een vast gegeven, maar de omgevingen zijn steeds weer anders en de manier van fietsen ook. Zo zijn er de toertochten waarbij de nadruk ligt op het fietsen van langere afstanden en genieten van de schitterende omgeving. Hiermee versterk je met name het duurvermogen. 


Om fysiek en conditioneel sterker te worden doen we ook regelmatig interval-trainingen. Dit houdt in dat we een paar minuten ‘vol gas’ achter elkaar aanjagen om vervolgens weer op een redelijk tempo weer op adem te komen. Om beurten is er één die uit de groep wegrijdt en de anderen moeten volgen. Leuk spel maar erg uitputtend!

Gedurende de Pyreneeën Challenge ligt de nadruk op duurvermogen: elke dag zitten we toch zo’n 6-8 uur in het zadel en gaat het berg-op. Gelukkig ook berg-af, want dat spreekt mij persoonlijk het meeste aan ;-). Ik -en de anderen- hebben er veel zin in! Uiteindelijk is het een mooi avontuur met een prachtig doel!


Met vriendelijke groet,
Jan van der Giessen


[Terug naar boven]


Hoek Consultants
Kijken is onze KUNST, Kijken is ons VAK!

Hoek Consultants is in 1983 in Ede opgericht als gespecialiseerd adviesbureau voor Executive Search & Human Capital, met daaraan gerelateerd een breed scala van specialistische, vakgerichte diensten. Al bijna 33 jaar zijn wij, als familiebedrijf met een team van betrokken Partners, uw Adviseur voor Human Capital in de brede zin van het woord. 
Bij Hoek Consultants staat vertrouwelijkheid, integriteit en het bevorderen van professionaliteit voorop. Wij zoeken naar de beste kandidaat voor een functie, onafhankelijk van leeftijd, nationaliteit of geslacht. Hierbij kijken wij naar de juiste combinatie van persoonlijkheid, professionaliteit en passie.Als Human Capital specialist richten wij ons op drie deelgebieden: 
•    Executive Search & Interim Management
•    Executive Coaching & Outplacement
•    Strategy & Leadership Development

Sponsoring door Hoek Consultants
Al meer dan 32 jaar staat Hoek Consultants voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze steun aan culturele en sportieve evenementen en maatschappelijke organisaties brengen we ons motto "Kijken is onze kunst, kijken is ons vak!" in praktijk. We kijken niet alleen kritisch, maar proberen ook een bijdrage te leveren. De laatste jaren hebben we verschillende activiteiten en organisaties ondersteund.

Kijk voor meer informatie op http://www.hoekconsultants.nl/

Refine-IT
Refine-IT maakt stuurinformatie beschikbaar en presenteert dat in mooie online dashboards. We gebruiken daarbij Qlik als krachtige rapporterings- en analysetool.Vanuit ons cijfermatig inzicht als Accountant hebben we verschillende KPI-dashboards gemaakt op het gebied van financiële verantwoording en operationele sturing. De kracht schuilt in het consolideren van relevante gegevens vanuit meerdere databronnen en administraties naar één overzichtelijk KPI-dashboard.

Kijkt u eens op onze website om te zien hoe een dashboard eruit ziet: http://www.refine-it.nl

[Terug naar boven]
Financien
 
Mooi om te zien dat de netto-opbrengst steeds verder toeneemt! Dank voor uw steun! We hebben inmiddels netto al meer dan € 6.000 ingezameld! Gelukkig blijkt de kosteninschatting tot op heden in lijn met het budget.Sponsoren kan nog steeds! Wilt u ook sponsoren?

Dat kan op teamnaam (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/doneer/915-Team-KT-Vision-Charity-Cycling/) of op naam van een van de teamleden (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/deelnemers/ - onze teamleden hebben de nummers 2701 t/m 2706).

[Terug naar boven]

Team CharityCycling.nl wordt gesponsord door:
Hoofdsponsor

   
Gouden sponsor


           
 
Zilveren sponsors

                         


                   


                

      
 
Bronzen sponsors

                                    
                   


[Terug naar boven]


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CharityCycling · Nibbelinkstraat 2 · Hendrik-ido-ambacht, Zh 3342 VC · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp