Copy
Bekijk dit bericht in uw browser.

Nieuwsbrief CharityCycling.nl

Nummer 02 - 2016


Fietsers:         Jan van der Giessen, Henri Hafkamp, Jan de Leede, Jaap-Willem Platschorre,
                        Reinier Platschorre en Marco Rietveld

Begeleiding:  Adriaan Pons
In deze nieuwsbrief
Voorwoord

- Het doel voor 2016
- Sponsor in het zonnetje
- Financien


Voorwoord

Beste Sponsors, familie en vrienden,

Met enthousiasme sturen wij als KT-Vision Charity Cycling team onze tweede nieuwsbrief! Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd willen we de stilte doorbreken die we – anders dan verwacht – moesten inlassen.

Anderen laten delen in onze zegeningen geeft ons de drive om onze energie in te zetten voor het goede doel! Met hulp van onze sponsors! Maak in deze nieuwsbrief kennis met onze gouden sponsor: DBR! 

Achter de schermen is veel gebeurd in de afgelopen maanden: plannen maken, trainingsschema’s voorbereiden, begrotingen opstellen, overleggen, tenues uitzoeken, ontwerpen beoordelen, nog een keer tenues uitzoeken, sponsors zoeken, enzovoorts. 

Onze financiële doelstelling voor 2016 is behaald zoals u kunt lezen in de update over de financiën! Sponsoring blijft natuurlijk altijd welkom. 

Met vriendelijke groet namens ons team,
Adriaan Pons
Sponsor ons..!
Het doel voor 2016

In 2016 kiezen we voor Stichting Ride4Kids. Dit is een stichting voor kinderen met energiestofwisselingsziekte. Iedere week worden, alleen al in Nederland, 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte.

Stichting Ride4Kids doneert geld aan veelbelovende wetenschappelijk onderzoeken welke uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Alleen indien Ride4Kids een schriftelijke bevestiging ontvangt van een door een Medisch Advies orgaan goedgekeurde aanvraag, welke beoordeeld is volgens een vaste en strikte procedure, zal overgegaan worden tot het doneren van geld.

Wij van KT-Vision Charity Cycling hebben persoonlijk niet te maken met kinderen met energiestofwisselingsziekte. Toch zijn we allemaal vader en 1 van ons heeft een neefje met stofwisselingsziekte. Daarom raakt het ons! Als je je een beetje verdiept in het leed en verdriet van die kinderen en hun ouders, dan is het niet zo moeilijk meer om je in te zetten door dit doel.

Van de patiëntjes sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 70% wordt nooit volwassen.

De Uitdaging in 2016

De Pyreneeën Challenge is voor Ride4Kids het belangrijkste evenement om geld in te zamelen, nu voor het 6e jaar op rij. In 2015 is er EUR 241.000 opgehaald en dit willen we in 2016 helpen overtreffen! We zullen van 14 tot en met 16 september door de Franse Pyreneeën fietsen over legendarische bergen met namen als Col du Tourmalet, Col d' Aubisque, Col du Soulor, Cirque de Troumouse en Luz Ardiden. Er zijn dagelijks verschillende routes te kiezen. Op die manier fietsen we in 3 dagen 250 tot 340 kilometers en ruim 7.500 tot 11.000 hoogtemeters! Afzien voor het goede doel!

Meer details, zie: 
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag1/
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag2/
http://www.pyreneeenchallenge.nl/de-challenge/Dag3/ 


DBR
DBR Generatorsets is een merkonafhankelijke producent van Generatorsets met een vermogen van 10 tot 4000 kVA. DBR, gevestigd in Sliedrecht, is een flexibel familiebedrijf met gemotiveerde en toegewijde mensen. DBR bestaat reeds meer dan 50 jaar en werkt sinds 2009 meer internationaal en heeft  inmiddels een wereldwijd netwerk voor verkoop en service.Voor het wereldwijde netwerk van professionele klanten levert DBR naast het standaard ontwikkelde assortiment met name maatwerkoplossingen in de markten voor de Offshore, Marine & Baggerindustrie. DBR levert de generatorsets in zowel open als geluid gedempte uitvoering en realiseert totaaloplossingen op basis van de laatst geldende hoge kwaliteitsnormen en classificatie regels.

Meer info: http://www.dbr-bv.nl/ en http://www.dbr-noodstroom.nl

[Terug naar boven]
Financien
 
Naast de sportieve uitdagingen heeft het team als doelstelling het inzamelen van financiële middelen voor een goed doel. Voor dit jaar is als doel gesteld dat de renners van het KT-Vision Charity Cycling team netto € 4.500 ophalen voor Stichting Ride4Kids!

Wij zijn blij om te kunnen melden dat deze doelstelling inmiddels is behaald met dank aan onze sponsors en donateurs! De verwachte netto-bijdrage is op dit moment € 4.806. Dank voor uw bijdrage hieraan!Wilt u ons ook sponsoren?

Dat kan op teamnaam (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/doneer/915-Team-KT-Vision-Charity-Cycling/) of op naam van een van de teamleden (http://www.ride4kids.nl/deelnemers/deelnemers/ - onze teamleden hebben de nummers 2701 t/m 2706).

[Terug naar boven]

Team CharityCycling.nl wordt gesponsord door:
Hoofdsponsor

   
Gouden sponsor


           
 
Zilveren sponsors

                         


                   


                

     
Bronzen sponsors

                                    
                   


[Terug naar boven]