Copy
Levensloopmarketing bestaat uit drie fases: strategie, verkoop en management. Iedere fase heeft ook drie niveaus waarbinnen gewerkt dient te worden om de levensloop sluitend te maken. Als je het model op de juiste manier invult en uitvoert, weet je zeker dat je de juiste keuzes voor je organisatie neemt. 
Klik onderstaand filmpje voor een uitleg van het model Levensloopmarketing.
Marketing wordt sales, sales wordt marketing.
Waarom deze verandering?

We leven in een tijd waar bestaande kaders vervagen, vakgebieden in elkaar overlopen en marketing en sales steeds meer met elkaar te maken hebben. Onze overtuiging is dat de marketeer een gezonde dosis ‘verkoop’- kennis moet hebben om zijn campagnes op de juiste manier op te zetten. Net zoals de salesmanager / vertegenwoordiger veel moet weten van marketingdisciplines. Waar er vroeger bij een gemiddelde onderneming aparte deuren waren voor ‘Marketing’ en ‘Sales’, zie je ze nu samenwerken in hetzelfde kantoor.

Levensloopmarketing gaat over de combinatie van marketing en sales.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen via sociale media. Klik op onderstaande iconen en volg onze pagina('s).
Geachte relatie, in het verleden heeft u contact gehad met Jean Paul Manneveld, JP Consultancy en/of Manneveld Marketing & Advies tijdens een persoonlijk gesprek, persoonlijk e-mailverkeer of hebben we visitekaartjes uitgewisseld om in contact te kunnen blijven. Hiertoe bent u rechtmatig opgenomen in ons databestand om te benaderen ter verificatie van de opt-in regelgeving. Om deze vorm van communicatie te beëindigen dient u zich uit te schrijven via onderstaande link 'unsubscribe from this list'. 
Copyright © 2015 Manneveld Marketing & Sales
Email: info@manneveld.nl Tel.nr.: 0224 228154