Copy
Soulbranding e-mailing - JANUARI 2016
Zes jaar geleden koos ik ervoor om mijn bruisende leven in de Randstad achter me te laten. In Amsterdam had ik mezelf opnieuw uitgevonden en inmiddels als zzp-er een bloeiende klantenkring en een stevig netwerk opgebouwd. En toch … het oosten - de grond waar ik ben opgegroeid - trok me enorm. Ondanks alle onzekerheden heb ik de moed gehad om samen met mijn man de sprong in het onbekende te wagen. Inmiddels wonen we met veel plezier in het buitengebied van Zutphen.

Ik kan nu zeggen dat het één van de beste keuzes in mijn leven is. Natuurlijk is dat niet zonder slag of stoot gegaan. Het vergde ook regelmatig zelfonderzoek, hulp durven vragen, uithoudingsvermogen en elke keer weer vertrouwen op mijn innerlijke stem. Misschien herken je het wel; dat moment dat je op een kruispunt staat. Wat gebeurt er dan met jou? Levert het stress op of heb je geen idee hoe je de ‘juiste’ beslissing moet nemen. Maak je een bewuste keuze of ‘overkomt’ de volgende stap jou? Ik vertaal mijn persoonlijke ervaringen continu door in mijn werk. Wellicht kan ik met mijn visie en aanpak op dit moment in jouw proces een steentje bijdragen.


Leef jij het wonder dat je bent? In een korte animatiefilm vertel ik mijn visie over Soulbranding. En? Leef ik het wonder dat ik ben? Regelmatig schrijf ik over mijn persoonlijke zoektocht op mijn blog
 

NIEUW! Stress-analyseOnlangs ben ik gecertificeerd voor dit praktische diagnostisch instrument waarmee je stress - onderverdeeld in 7 stressfactoren - in een organisatie zichtbaar en gericht bespreekbaar kunt maken, voordat het ‘te laat’ is en de ongezonde stress in de verzuimcijfers zichtbaar is geworden.
 
Aanbieding: tot en met eind februari mag ik vier klanten een gratis TSI-Stress-Quotient-analyse aanbieden. Met de test meet je (anoniem!) hoe jouw team de werkdruk op dit moment ervaart. Samen bespreken we de uitkomsten. Laat me weten als je hiervoor in aanmerking wilt komen. Wie het eerst komt ….
 

35-jarig jubileum Art of Living


In de laatste 12 jaar ontmoette ik als teacher ruim 680 mensen tijdens het Happiness Programma (voorheen Art of Breathing). De innovatieve ademhalingstechnieken en processen verlagen het stressniveau blijvend en vergroten de helderheid van geest en innerlijke rust. 

Stichting Art of Living bestaat 35 jaar! En dat vieren we met 3,5 miljoen mensen uit 155 landen tijdens het World Culture Festival van 11-13 maart in Delhi, als ‘one World family’. Reis je met ons mee?


Wie jarig is trakteert:
tot en met half maart mag iedereen het Happiness Programma in heel Nederland gratis herhalen en krijgen nieuwe mensen € 50 korting
 

Agenda
Waar sta je niet stevig en wat heb je nog te doorgronden om de volgende stap te kunnen maken? Elk seizoen zoom ik een vrijdag in op de kansen en uitdagingen van die periode van het jaar. 

Lente:          26 februari
Zomer:         17 juni

Na deze 3-daagse heb je als professional (in loondienst of als zzp-er) de innerlijke stevigheid én een concrete profilering die klopt met jou en je huidige levensfase  (met Monique Hammink).
 
18 maart, 
15 april
en 13 mei 

of
16 september,  
14 oktober
en 11 november 2016


Hervind je vrouwelijke kracht. Tijdens deze 5-daagse retreat  in het atlasgebergte van Marokko is het tijd voor jou  (met Julika Marijn en Happy Soul Travel).       
       
7 t/m 11 oktober 2016
 
Als mens, coach en trainer ben ik er voor professionals en organisaties die een stap vooruit willen maken. Mijn aanpak is liefdevol confronterend en gericht op eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het een sport om ongrijpbare gevoelens om te buigen naar concrete acties met resultaat, zowel innerlijk voelbaar als in de buitenwereld zichtbaar. Naast individuele trajecten gericht op leiderschap- of persoonlijke ontwikkeling begeleid ik teams tijdens intervisies en teamdagen. 
Voor meer informatie: ilonka@soulbranding.nl

Aanmelden    Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp