Copy
Soulbranding e-mailing - ZOMER 2016
Beste Huub
Afgelopen week keek ik naar de documentaire ‘het einde van de manager’, waarin bedrijven weer vanuit de eigen kracht van de medewerker het werk gaan organiseren. Een inspirerend en hoopvol perspectief: samen bouwen, met elkaar organisch iets moois neerzetten, niet opgelegd en bedacht, maar vanuit verbinding en wat er nu nodig is. Ik realiseerde me dat ik als zzp-er al jaren zo werk. Bedenken wat de klant echt nodig heeft en van daaruit de beste mensen erbij zoeken, elkaars talenten benutten en een mooi resultaat neerzetten. In deze nieuwsbrief maak ik graag een ode aan de samenwerking, want wat voel ik me rijk met al deze sprankelende zielvolle mensen om me heen!
Fijne vakantie en tot in september, Ilonka
Blended Learning met Monique Hammink
Monique en ik geloven in blended learning, waarbij ‘live’ contactmomenten (training, coaching, onderwijs) en e-learning elkaar versterken. Om de bijdrage van Soulbranding te verdiepen, versnellen en wezenlijk te verankeren, ontwikkelen wij steeds vaker een online omgeving ‘op maat’. In de tool-ontwikkeling voor onze klanten verbinden we onze kennis over mensen met de technische mogelijkheden van deze tijd.
Geld verdienen met je roeping Intensive met Hylke Bonnema
We intensiveren onze samenwerking en gaan komend najaar vier dagen aan de slag met een kleine groep mensen, die echt voelen dat ze nu stappen willen maken. Je voelt dat je van binnen iets waardevols te bieden hebt dat er nog net niet uitkomt. Je komt niet vanuit valse hoop of vlucht, maar vanuit een diep weten dat je bestemming nu een kickstart nodig heeft. Tussen de workshopdagen verdiep je je inzichten met het personal branding survey en in het online Soulbrandingtool met 18 opdrachten.
Happy Soul Sisters in Marokko met Julika Marijn
Met Monique Jansse van Happy Soul Travel organiseren we alweer voor de derde keer deze 5-daagse retreat in het atlasgebergte van Marokko! Happy Soul Sisters is dé reis voor al die vrouwen die zich weer willen verbinden met hun innerlijke kracht, om van daaruit opnieuw te kiezen welke kant we ons leven op willen laten gaan. Sta je nog in contact met je hart? Hoe houden we als vrouw, moeder, dochter, vriendin, zus en carrièrevrouw al die ballen in de lucht en houden we tegelijkertijd een heldere geest in een energiek lichaam.
En met deze mooie mensen werk ik samen in op maat programma's. Bij KMBV is de talentenanalyse inmiddels een vast onderdeel in diverse leergangen in de zorg sector. Een paar keer per jaar verzorg ik sessies met collega zzp-ers Lianne en Hadewig. Bij Murali is Soulbranding onderdeel in het 3e jaar van de opleiding. En met TalentFirst hebben we de handen in elkaar geslagen voor een opdracht bij Provincie Noord-Holland.
Hoera! Soulbranding is vanaf april een geregistreerd merk. Het voelt als een belangrijke mijlpaal, alsof ik een vlag bovenop een berg heb gezet. Mijn visie en aanpak, voortkomend uit 14 jaar zelfstandig ondernemer- schap een 47 jaar levens-ervaring, heeft duidelijk vorm gekregen:
AGENDA
 
Systemische dag - Herfst
Voorst: 2 september

Happiness Programma
Voorst: 16 t/m 18 september

Geld verdienen met je roeping Intensive
Blok 1: 22 & 23 september
Blok 2: 14 oktober
Blok 3: 4 november
in Amsterdam-Noord

Happy Soul Sisters Marokko
7 t/m 12 oktober

Systemische dag - Winter
Voorst: 9 december
    
 
Buddy-to-Buddy
Ruim een jaar ben ik actief betrokken bij dit inspirerende initiatief waar we betrokken inwoners koppelen aan vluchtelingen. We gaan uit van gelijkwaardigheid en organiseren laagdrempelig contact van mens tot mens. We hebben de eerste 43 matches gemaakt en ik voel me zeer verrijkt door het contact met mijn Eritrese buddy Shewit . Deze maand gaat het AZC open en we zien uit naar de nieuwe inwoners van Zutphen!
    
 
Klant wordt leverancier
"Ilonka heeft mij enorm geholpen met het formuleren en uitvinden van wat mijn droombaan nou precies was. Ook jezelf serieus nemen en geloven in je talent, was voor mij een grote uitdaging. De grap is dat ik me nu niet meer zou kunnen voorstellen ooit iets anders te doen en met Lovebug Productions heb ik al veel mensen kunnen inspireren!” Miranne maakte de huisstijl voor Soulbranding.
De eerste twaalf jaar van haar loopbaan was Ilonka werkzaam als marketingmanager. In 2002 volgde ze haar passie en maakte ze de switch naar het zelfstandig ondernemerschap als coach en trainer. Per opdracht creëert ze een gelegenheidteam die op dat moment het beste past bij de opdracht. Ilonka’s aanpak is liefdevol confronterend en gericht op eigen verantwoordelijkheid. Ze vind het een sport om ongrijpbare gevoelens om te buigen naar concrete acties met resultaat, zowel innerlijk voelbaar als in de buitenwereld zichtbaar. Naast individuele trajecten en teamsessies gericht op leiderschap- en/of persoonlijke ontwikkeling is Soulbranding ® sparringpartner voor organisaties gericht op het benutten van het menselijke potentieel.
Share
Tweet
Forward
Voor meer informatie: ilonka@soulbranding.nl

Aanmelden    Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp