Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
Januari 2017
 
 
 
     
 
 

TU Delft  maakt zich hard voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Als een van de grotere werkgevers in Delft moet de TU Delft in het kader van de Banenafspraak in 2024 ruim 100 banen gecreëerd hebben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor  de TU Delft totaal geen probleem.

   
 
   
 
 

 
     
 
   
 

Werkse! gastheer van 'Bubbels met Boerenkool'

Werkse! was 17 januari gastheer van de happening ‘Bubbels met boerenkool’: de nieuwjaarsreceptie van de werkgeversverenigingen in deze regio, ‘the place to be’ dus voor ondernemend Delft. Ruim 300 Delftse ondernemers kwamen op deze bijeenkomst af.

   
 
 

 
     
 

In 2016 in totaal 36 mensen aan de schoonmaak bij Asito

Voor Nicole Mekke van Asito Haaglanden is Werkse! met stip de hoofdleverancier als het op personeel aankomt. De teller qua aantal plaatsingen via Werkse! stond eind 2016 op 36. Mensen die vanuit werkloosheid nu een baan hebben.

   
 
   
 
 

 
     
 
   
 

Meer uitkeringsgerechtigden aan het werk

Minder mensen in een uitkering, meer mensen aan het werk. Een baan vinden kan! In 2016 zijn ruim 400 Delftenaren vanuit een gemeentelijke uitkering doorgestroomd naar werk. Daarnaast betraden meer dan 440 uitkeringsgerechtigden de arbeidsmarkt via een parttime baan.

   
 
 

 
     
 

Ontvang ook ons maatschappelijk jaarverslag op handige USB pen

 
     
 
   
 
   
 
 

 
     
 

Werkse! houdt heel Delft groen en schoon

Al jarenlang werken de gemeente Delft en Werkse! samen in het schoonhouden van de stad. Sinds januari 2017 brengt de gemeente alle groenwerkzaamheden onder bij Werkse!.

   
 
   
 
 

 
     
 
Lees ook
   
 
Nice to know
   
 
Agenda