Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
September 2015
 
 
 
     

 
 

   
 

Participatiewet is volop in ontwikkeling

Iedereen die kan werken en daarbij ondersteuning nodig heeft, valt sinds 1 januari 2015 onder de Participatiewet. De wet staat. De invulling van de Banenafspraak daarentegen is nog volop in ontwikkeling.

   
 
 

   
 

Werkse! ruim een jaar succesvol onderweg

Werkse! wordt steeds meer gemeengoed in de regio Delft. Die zou er anders uitzien zonder de medewerkers van Werkse! Ook de eerste resultaten mogen er zijn: veel mensen bemiddeld naar werk.

   
 
 

   
 

Iedere baan is er één

Uit een eerste tussenmeting van de Banenafspraak blijkt dat werkgevers op schema liggen met het aan de slag helpen van mensen met een arbeidsbeperking. Chapeau voor de werkgevers die daaraan bijdroegen.

   
 
 

   
 

Fietscoaches in stationsgebied

Ze zijn bijna elke dag te vinden rond het station: de fietscoaches van Werkse! Beveiliging. En dat blijft de komende twee jaar ook zo. Twee fietscoaches leggen uit wat ze doen.

   
 
 

 

   
 

Nieuw MVO-Platform Werkwaardig

Delft is sinds kort een platform rijker. Een platform dat draait om MVO. En dan in het bijzonder om de ‘P’ van People. Een platform van en voor werkgevers. Samen met Werkse! staan zij voor volwaardig werk voor iedereen

   
 
 

 

   
 

De ideale medewerker voor uw bedrijf?

Werkse! overbrugt de afstand tussen de kandidaat-werknemer en toekomstige werkgever. Bij Werkse! verkleinen we het gat tussen de competenties van een werknemer en dat wat u als werkgever graag ziet.