Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
Juli 2016
 
 
 
     
 
 

   
 

Maatschappelijk verslag
"De sociale match"

Vers van de pers het maatschappelijk (jaar)verslag van Werkse!. Over waar we met elkaar ons gloeiende best voor deden in 2015. En wat we daarmee bereikten. Zoals dat een kleine 900 mensen een betaalde baan vonden via Werkse!. Zodat zij op een verjaardag (weer) kunnen meedoen met praten over je werk. 

 
   
 
 
   
 

Voorjaarsevent Werkwaardig
"Toekomst van arbeid"

Wat zijn de bewegingen op de arbeidsmarkt? Wat zijn trends op het gebied van ondernemen? Hoe benut je een beperking van iemand als voordeel en hoe creëer je zinvol leven voor ieder mens? Allemaal vragen die aan de orde kwamen op het voorjaarsevent van Werkwaardig.


 
   
 
 
   
 

Gratis kennisdocument Functiecreatie

Het dilemma is als volgt. U vraagt zich af: is het wel haalbaar om mensen uit de Participatiewet in te zetten binnen mijn organisatie? Een tweede dilemma: hoger opgeleiden moeten vaak noodzakelijke dingen doen, waarvoor ze overgekwalificeerd zijn. Hoe los je deze dillema’s op? Download het gratis kennisdocument.

   
 
 
   
 

Werkse! doet mee in de Vermeerpromotie 

Eén van de Spykstaal-wagens, waarmee de medewerkers van Groen & Omgeving van Werkse! rondrijden en de stad schoonhouden,  is getransformeerd tot een rijdend schilderij van Vermeer.

 
   
 
 
   
 

Werk aan de (kringloop)winkel

Berkel en Rodenrijs is sinds kort een nieuwe kringloopwinkel rijker. De landelijk opererende keten Rataplan opende hier haar 18e winkel: 2.500 vierkante meter gevuld met tweedehands goederen.  Rataplan werkt aan kansen voor mens & milieu. Werkse! levert een deel van het personeel.