Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
November 2016
 
 
 
     
 
 
   
 

Najaarsevent Werkwaardig

Tijdens het najaarsevent stond de transitie, innovatie en verduurzaming van de arbeidsmarkt centraal. Spreker Jan Rotmans gaf daar, samen met een forum, inhoud aan. Hans van der Sandt, 16 jaar directeur Werkse!, zwaaide tijdens het event af.


 
   
 
 

   
 

Met nieuw elan de arbeidsmarkt op!

Werkse! begeleidt kandidaat-werknemers met meer of minder afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Waarom vindt de kandidaat-werknemer die weg niet zelf? De antwoorden verschillen. Het Werkleerbedrijf van Werkse! helpt iedereen om er inzicht in te krijgen.

 
   
 
 
   
 

Mensen met lef gevraagd

Snel integreren in onze samenleving gaat niet vanzelf. Naast instrumenten in de vorm van werk- en taalstages zijn vooral werkgevers met lef nodig. Welke werkgever slaat het opwerpen van belemmeringen over en schuift aan tafel om in mogelijkheden te denken?

   
 
 
   
 

Winnaars
De kracht van Delft 2016

Werkse! feliciteert twee van haar zakenrelaties. Tijdens De Kracht van Delft werden Hits Service Nederland en de Firma van Buiten door respectievelijk de jury en het publiek verkozen tot winnaar.


 
   
 
 
   
 

Hoe doen we het? En wat kan er beter

Wat vindt u van onze dienstverlening? Dat willen we weten, om te verbeteren. Vorig jaar toetsten we voor het eerst. Klanttevredenheid: 7,86. We hebben naar uw opmerkingen geluisterd, zaken aangepast en weer getoetst. Hierbij delen we de resultaten van 2016. 

 
   
 
 
Lees ook
   
 
Nice to know
   
 
Agenda