Copy
 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
 
     
 
December 2015
 
 
 
     


 

 
 

   
 

Regionale campagne "Ondernemen met je hart"

Het WSP Delft, het Werkgeversservicepunt van Werkse!, gaat regionaal. Met andere lokale WSP’s en het UWV vormt het WSP Haaglanden. Jörg Bauer, manager van WSP Delft legt uit wat deze stap werkgevers oplevert.

   
 
 

 

   
 

Regionaal MVO platform Werkwaardig officieel van start

Founders en partners van Werkwaardig en stakeholders van Werkse! verzamelden zich rond het thema ‘mensen kansen bieden op werk’. Met een druk op de knop lanceerden de 14 founders van Werkwaardig de site: werkwaardig.nu.

   
 
 

   
 

Samenwerking IKEA Delft en Werkse!

Margret is de eerste medewerker die – gedetacheerd vanuit Werkse! – bij IKEA Delft is gestart. Dit is nog maar het begin. IKEA Delft, bewust van haar verantwoordelijkheid, wil als goed werkgever op termijn totaal ongeveer 50 medewerkers plaatsen.

   
 
 


 

   
 

Alleen maar winnaars met functiecreatie

Of het nu gaat om een strak commercieel bedrijf, het onderwijs of de zorg: functiecreatie wérkt. Het levert de onderneming of instelling, de huidige werknemers én een nieuwe medewerker ‘winst’ op. Beer van der Zijde, consulent van het Werkgeversservicepunt Delft, legt uit.

   
 
 


 

   
 

Werkse! werkt Lean en is daarmee voorbeeldbedrijf

In woelige tijden draait het om een goede strategie en uitvoering. Werkse! gebruikt daarbij Lean als business strategie. En met succes: Werkse! werd in oktober genomineerd voor de Lean Six Sigma Award.

   
 
 

De Participatiewet; kijk hoe het werkt

De Participatiewet is een jaar van kracht. Een wet die kansen moet bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de animatie ziet u binnen twee minuten de belangrijkste elementen van deze wet uitgelegd!