Copy
November 2018
Utlysning från InfraSweden2030

Lösningar för en hållbar transportinfrastruktur

 
20 Mkr finns att söka fram till 5 februari 2019

Missa inte våra informationsmöten!
  • 19 nov @ 14-15, Skypeseminarium
  • 4 dec @ 14-16, Lund
  • 6 dec @ 14-16, Luleå
  • 13 dec @ 14-16, Stockholm
  • 17 jan @ 14-15, Webbseminarium
Vi stöder innovationer inom alla våra fokusområden!
Share
Share
Tweet
Forward

Intresset är stort för våra utlysningar. Sist fick 26 projekt alltifrån några hundra tusen till några miljoner kronor i bidrag. På tre år har över 70 projekt startats med mer än 180 projektpartners.


Den här gången utlyser vi 20 miljoner kronor för att finansiera utveckling av innovativa och konkurrenskraftiga lösningar som bidrar till en resurseffektiv transportinfrastruktur som är både miljömässigt och socialt hållbar.
 
Vi eftersöker projekt inom många olika områden: till exempel konstruktionslösningar, affärsmodeller, tillståndsbedömning, drift & underhåll, och produktivitet.

Vi efterlyser också projekt som sammanlänkar transportinfrastruktur med informationsinfrastruktur, och projekt som arbetar med klimatneutral transportinfrastruktur.

Läs mer om utlysningen och anmäl dig till våra informationsmöten! 

Sveriges utveckling och välstånd är starkt beroende av effektiva transporter och förutsätter en tillförlitlig, säker och hållbar transportinfrastruktur.
 

InfraSweden2030 är ett av 17 strategiska innovationsprogram (SIP). Arbetet med strategiska innovationsprogram sjösattes gemensamt av Vinnova, Formas och Energimyndigheten i samband med den förra regeringspropositionen och det har lett till mycket goda resultat inom flera områden.
 

För att lyckas med innovationer behövs gränsöverskridande engagemang från olika aktörer. I SIParna får man det genom att aktörerna själva tar fram agendan för vilka forsknings-, utvecklings- och innovationsprojekt som ska finansieras med statliga medel.

Läs mer om programmet och kontakta oss gärna!
Vill du inte längre få information från oss? Avregistrera dig här


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
InfraSweden2030 - Programkontoret · KTH · Teknikringen 72 · Stockholm 100 44 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp