Copy
Från projektresultat till verkliga innovationer
Share
Tweet
Forward

Välkommen till innovationsworkshop med InfraSweden2030!

Den 18 juni, kl 10-16 bjuder InfraSweden2030 in våra projekt till årets stora innovationsworkshop på Kapitel8 i Stockholm


Workshopen vänder sig till projektledare eller andra representanter för pågående och avslutade projekt. Under dagen arbetar vi tillsammans för att ta projekten ett steg närmare implementering och innovation.

Tillsammans kommer vi arbeta med frågor som direkt knyter till att göra projektresultat till verkliga innovationer med efterfrågan hos kunder och användare:

Vem är mottagare av resultatet? Vilka behöver bli involverade för att ta nästa steg? Vilka hinder ser vi framför oss och vad kan vi göra för att undanröja dessa?
 
Våra fokusområdesledare och innovationsledare finns på plats för att leda och stötta i arbetet.
 
Vi ser fram emot en rolig och spännande eftermiddag där vi hjälper varandra framåt och delar med oss av våra kontakter, kunskaper och erfarenheter!

Anmäl dig via denna länk

Sveriges utveckling och välstånd är starkt beroende av effektiva transporter och förutsätter en tillförlitlig, säker och hållbar transportinfrastruktur.
 

InfraSweden2030 är ett av 17 strategiska innovationsprogram (SIP). Arbetet med strategiska innovationsprogram sjösattes gemensamt av Vinnova, Formas och Energimyndigheten och har lett till mycket goda resultat inom flera områden.
 

För att lyckas med innovationer behövs gränsöverskridande engagemang från olika aktörer. I SIParna får man det genom att aktörerna själva tar fram agendan för vilka forsknings-, utvecklings- och innovationsprojekt som ska finansieras med statliga medel.

Läs mer om programmet och kontakta oss gärna!
Vill du inte längre få information från oss? Avregistrera dig här


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
InfraSweden2030 - Programkontoret · KTH · Teknikringen 72 · Stockholm 100 44 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp