Copy
Ett nyhetsbrev från Jakobsbergskyrkan
På söndag blir det tyvärr ingen Gudstjänst från Jakobsbergskyrkan på you-tube, detta på grund av dator-problem*. Vi skjuter således upp vår lokala insamling till Equmeniakyrkans nationella arbete till nästa söndag den 25 april då vi bl.a. får höra riksevangelist Liselotte J Andersson predika. För den som vill ha tips på gudstjänster hänvisar jag till Sveriges television eller om ni vill ha lite mer lokalt, till våra vänner i Järfälla kristna råd,   Aspnäskyrkan, Järfälla församling och Heliga trefaldighets katolska församling som sänder gudstjänster på webben. 

MEN välkomna till kyrkfika  på söndag som vanligt på google meet kl.12 där vi får dela våra intryck från olika gudstjänster i stunds samvaro framför skärmarna. Här är den vanliga länken.

På onsdag bjuder vårt råd för teologi och lärande in till årets första "Samtal i biblioteket" kl.19:00 där undertecknad leder ett en samling med rubriken Hela livets kyrka - presentation av Equmeniakyrkans handbok. Handboken kan ni bläddra i digital här, och vi deltar med hjälp av Zoom. Ladda ner programvaran här, eller där du skaffar dina appar. Klicka sedan på den här länken så kommer du in till mötet.

Tacksam om du anmäler ditt ev. deltagande till mig per mail på markusjakobsbergskyrkan@gmail.com, senast samma dag kl.12. 

Med önskan om en god helg
/Markus Landgren

mvh Markus Landgren 

*För den datorkunnige som vill hjälpa mig framöver så är ni välkomna att höra av er när jag efter helgen försöker lösa problemen jag haft, bl.a två "kraschade" externa hårddiskar på två veckor, så kan jag berätta mer om min "set-up".

 
Välkommen att vara med och offra till Jakobsbergskyrkans församling:
Plusgiro 2 66 37-9
Bankgiro 313-5050
Konto SHB  6184 030 064 198
Swish Församlingen 123 123 71 55
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Kyrkans hemsida Kyrkans hemsida
KYRKANS KALENDER
Copyright © 2021 Jakobsbergskyrkan, All rights reserved.


Vill du uppdatera dina inställningar eller avregistrera prenumeration?

Email Marketing Powered by Mailchimp