Copy

Nieuwsbrief Tamam Nederland
2016 - november

View this email in your browser

Stichting Tamam Nederland zet zich in voor straatjongeren in Kaapstad in Zuid-Afrika.

Tamam Nederland werkt daarbij samen met Tâmam Ministry (Tâmam Zuid-Afrika). Samen werken we aan een betere toekomst voor de jongeren op straat.
 

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email

Vraag aan een dakloze:

 

Waar slaap je?

"We slapen onder een groot viaduct. We proberen het ons zo comfortabel mogelijk te maken. Je raakt er aan gewend om buiten te slapen. Het is een soort kamperen. Maar 's winters is het wel erg koud. We hebben ook een matras en een kussen.
Je moet wel wakker zijn voor de bewakers komen, want anders maken zij je wakker en dat doen ze erg hardhandig. Dan schoppen ze ons."

Deze nieuwsbrief gaat over hoe jij ons kunt helpen zodat wij deze jongeren op de straten in Kaapstad weer kunnen helpen.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen met een aantal taken. En... je kunt ons ook helpen terwijl je gewoon iets doet wat je leuk vindt of misschien wel je hobby is! En wat dacht je van al je internetbestellingen die je misschien toch al doet. Ook daarmee kun je ons helpen, zonder dat het je iets extra kost.

Hart voor straatjongeren?
Gewoon geld geven is saai? Combineer dit met een hobby!

Ons werk blijft helaas hard nodig. Daarom is alle steun welkom. Ook jij kunt ons helpen, want vele kleintjes maken één grote, denk dus nooit dat het niet de moeite waard is.

Wat kun je doen? Dit kan van alles zijn. Een etentje, bloemschikken, een high-tea, klussen bij iemand thuis.
Lees meer in onze folder op onze website onder Helpen. Je vindt de folder onder het kopje 'Kom in actie'.
 

Op zoek naar een uitdaging?

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor straatkinderen in Kaapstad?

Vind je het aantrekkelijk om voor een kleine stichting te werken waar we elkaar allemaal kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken enthousiaste mensen die ons willen helpen bij verschillende taken. Kijk of er een taak bij staat die jij leuk vindt! Meer info op onze website

De feestdagen komen er aan

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in Nederland gearriveerd, altijd weer een spannende tijd voor kinderen én grote mensen.
En we mogen uitkijken naar het feest van Kerst, de geboorte van Jezus. De Jezus die onder ons heeft gewoond, die weet wat lijden is en die is opgestaan uit de dood. Wat een wonder dat wij mogen werken in Zijn koninkrijk. Dat we met onze eigen handen mogen meewerken aan Zijn recht. We mogen steunen wie de kracht mist, troosten wie gevangen leeft. Jezus deed het ons voor: de Vader geeft, wij geven door.
 

Wij wensen je een fijne FEEST-maand

Cadeaus of boeken met een doel

Gaat je via internet boeken of cadeaus bestellen? Doe dit dan via YouBeDo (boeken) of Sponsorkliks. Hiermee steun je Tamam en het kost je niets extra!

Ga voor het bestellen van boeken naar YouBeDo. Dan ontvangen we zelfs 10% van je netto aankoopbedrag omdat ze geen winstoogmerk hebben.

Voor al je andere cadeaus kun je terecht bij meer dan 100 webwinkels bij Sponsorkliks. Het percentage voor Tamam wisselt het per webwinkel. Maar… vele beetjes maken samen toch verschil. En wie weet is jouw vaste webwinkel ook wel aangesloten bij Sponsorkliks. Je kunt inloggen via de button van YouBeBo of Sponsorkliks onderaan deze nieuwsbrief.

Ook uw wekelijkse boodschappen via Sponsorkliks?

Een grote Zaanse grootgrutter doet nu ook mee met Sponsorkliks. Hiermee steun je Tamam en het kost je niets extra!

Sponsorkliks (toegang tot 100 webwinkels)
YouBeDo internet boekwinkel
Copyright © Tamam Nederland
 

Tamam Nederland
 

Spinnekop 29
1035CL Amsterdam
020 493 3040

info@tamamnederland.nl
www.tamamnederland.nl

IBAN:
NL44TRIO0198136781


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to wckramer@tiscali.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tamam Nederland · Spinnekop 29 · Amsterdam, NH 1035cl · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp