Copy
Nieuwsbrief Activiteitencommissie VV Bergambacht oktober
Bekijk deze e-mail in de browser
Beste <<First Name>>,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief voor oktober. Met het Goud van Oud feest van aanstaande zaterdag, de grote clubactie, de Sint/kerst actie en het sinterklaasfeest.

Goud van Oud feest

Nog een keer met VV Bergambacht terug naar de 70’s & 80’s? Op 31 oktober kan dat!

Zaterdag 31 oktober wordt er in zalencentrum De Waard weer een ‘Goud van oud’ feest georganiseerd. De Waard zal worden omgetoverd naar die goeie oude tijd. Dus trek die stoute schoenen aan en feest mee! The night is young and so are we!

De entreeprijs in de voorverkoop is 15 euro, bij de voorverkoopadressen 17,50 en aan de deur kosten de kaarten 20 euro. Bestel je echter je kaarten via de VV Bergambacht, dan blijft de prijs hetzelfde als in de voorverkoop dus 15 euro. Alleen voor elke gekochte kaart gaat 5 euro terug naar de vereniging toe. Dus 
uiteindelijk is de entree dan 10 euro en gaat de overige 5 euro naar onze verenigingskas.Heb je nog geen kaartjes, bestel ze dan alsnog via secretariaat@vvbergambacht.nl

Jij bent er toch ook bij!

De Grote Clubactie

Op 19 september 2015 is de Grote Clubactie gestart. De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan gaat € 2,40 naar onze vereniging.
 
Een groot aantal van onze leden heeft al loten van ons gekocht langs de lijn.
 
Heb je nog geen loten, maar wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct de vereniging steunen? Koop dan nu alsnog onze loten via onze paginahttps://clubactie.nl/actie/VVBergambacht2

Sint/kerst-actie

Volgend weekend starten wij weer met onze jaarlijkse boterletteractie. Dit jaar is het ook mogelijk om kerstkransen en kerststollen te kopen. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan activiteiten voor de jeugd. Wij willen de jeugd daarom hierbij oproepen extra veel boterletters te verkopen. Het team wat de meeste boterletters verkoopt mag met het team naar een wedstrijd van Sparta.
 
De uitleg en bestelformulieren zullen zaterdag 31 oktober via de leiders worden uitgedeeld aan alle jeugdleden.
 
Wij bieden de boterletters, kerstkransen en kerststollen aan voor
€ 8,50 per stuk. (De winkelprijs is € 9,95).
 
Wanneer u niet benaderd wordt door onze jeugdleden, maar toch met de feestdagen wilt genieten van één van deze heerlijke lekkernijen, stuur dan een e-mailbericht naar activiteitencommissie@vvbergambacht.nl onder vermelding van uw naam, adres en uw bestelling.

Sinterklaasfeest F-pupillen

VV Bergambacht heeft een verzoek gekregen uit Spanje of wij vrijdag 27 november a.s. ons complex beschikbaar willen stellen voor een trainingsstage van een aantal Pieten. Zij willen samen met alle mini F en F-pupillen van de VV Bergambacht wel eens van zo'n Bergambachtse training genieten.
 
Alle mini F en F-pupillen ontvangen hiervan nog een uitnodiging per e-mail, maar noteer de datum vast in de agenda!

Copyright © 2015 VV Bergambacht, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp