Copy
Nieuwsbrief Activiteitencommissie VV Bergambacht juli
Bekijk deze e-mail in de browser
Beste <<First Name>>,

Hierbij ontvang je weer een nieuwe nieuwsbrief van de activiteitencommissie. Dit keer een terugblik op de afgelopen activiteiten en een vooruitblik op de komende activiteiten.

Opbrengst flessenactie

Het was vrijdag 5 juni een drukte van belang, auto's met zwarte en blauwe ballonnen reden door het dorp en kinderen stoven door de straten om statiegeldflessen op te halen. Het resultaat liegt er niet om:
  • 720 flesjes bier
  • 3.650 statiegeldflessen
  • en een mooie bijdrage van de Business club
  • een totaal van € 1.134,00!
Mooi verdiend in die paar uurtjes! We willen iedereen heel erg bedanken voor alle inzet, en kijken nu alvast uit naar de flessenactie van volgend jaar!

Succesvol nachtje voetbal

Vrijdagavond 26 juni was een groot deel van D t/m de A jeugd te vinden op het terrein voor van VV Bergambacht. De jeugd maakte zich klaar voor een nachtje voetbal. Net zoals we tien jaar geleden met het tentenkamp waren begonnen, waren de 80 deelnemers verdeeld over teams met hun eigen shirt uit de huidige Champions League. Barcelona, Real Madrid, AS Roma en andere teams begonnen met een erg leuke en actieve clinic van de selectie onder leiding van hoofdtrainer Anton van der Stelt.
Hierna begonnen de voetbalwedstrijden, dartcompetitie en tafeltennispotjes. Al vielen bij sommige de ogen bijna dicht bij het ontbijt, we hebben een erg leuke nacht gehad!

We willen iedereen bedanken voor haar/zijn bijdrage aan deze geslaagde nacht!

Verkoop oude voetbalschoenen & -kleding

29 augustus is VV Bergambacht natuurlijk weer met het gatenbord aanwezig op de jaarlijkse braderie van Bergambacht. Je kunt ons vinden naast Nadance! Dit jaar willen we ook tweedehands voetbalschoenen en -kleding gaan verkopen. Heb je voetbalschoenen die te klein zijn? Oude voetbalsokken, t-shirts, trainingspakken of te kleine scheenbeschermers? Lever ze dan in! Dit kan tijdens de vakantie bij Johan de Rooij, Kadijkselaan 26A. Zodra de kantine weer open is, kun je je te kleine kleding ook in de kantine inleveren. Kom natuurlijk ook even naar de braderie, wellicht kun je hier voor een prikkie jouw maat vinden en ben je weer voorzien voor het nieuwe seizoen. Bovendien sponsor je direct de vereniging!

Dit jaar zullen we rond Sinterklaas ook weer boterletters aanbieden via VV Bergambacht. Op de braderie vertellen we je meer over deze actie en liggen de bestelformulieren klaar.


Wij zoeken nog leden, ouders die ons willen assisteren in de kraam en bij het gatenbord op de braderie. Heb je zaterdag 29 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur zin en tijd ons een uurtje te helpen, stuur ons dan een e-mailbericht naar activiteitencommissie@vvbergambacht.nl.

Krimpenerwaard teamuitje

Speciaal voor verenigingen, stichtingen & scholen in de Krimpenerwaard organiseert de Rabobank op zaterdag 12 september 2015 "Krimpenerwaard in Beweging."
Voor de kinderen in de leeftijd 4 t/m 7 jaar is er een kabouterroute in het Loetbos. Voor de kinderen in de leeftijd 8 t/m 12 jaar is er een avontuurlijke survivaltocht door het Loetbos.

Lijkt het je leuk om met je team mee te doen? Kom dan in beweging, want je steunt direct de vereniging. Voor elke deelnemer ontvangt VV Bergambacht een sponsorbijdrage van de Rabobank en als bedankje ontvang je van ons weer een lekker ijsje!

De Grote Clubactie

Op 19 september 2015 start de Grote Clubactie. Wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct de vereniging steunen? Koop dan onze loten. We zullen de loten aanbieden tijdens de zaterdagen in september, bovendien zijn ze achter de bar verkrijgbaar.

Van de opbrengst hebben we een mooi doel voor ogen: de renovatie scheidsrechtersruimte en herentoiletten bij de kantine.

Activiteitenkalender

Hieronder vind je de activiteitenkalender. Heb je leuke suggesties of ben je bereid om een steentje bij te dragen? Laat het ons dan weten, door een e-mail te sturen.
 
29 augustus Braderie
12 september Teamuitje met Krimpenerwaard in Beweging
19 september Start Grote Club Actie
21 oktober Instuif
30 oktober Koppelklaverjassen
31 oktober Goud van Oud feest in de Waard - schrijf je in!
November Boterletteractie
27 november Sinterklaasfeest F-pupillen
Kerstvakantie Zaalvoetbal – exacte datum nog te bepalen
9 januari 2016 Nieuwjaarsreceptie / Vrijwilligersavond
5 februari 2016 Lady's Night
15 april 2016 Statiegeld flessenactie
27/28 mei 2016 Tentenkamp F t/m E jeugd - onder voorbehoud
3 juni 2016 Nachtvoetbal D t/m A jeugd - onder voorbehoud
18 juni 2016 Eindfeest

    


 
Email Marketing Powered by Mailchimp