Copy
Braderie, Krimpenerwaard in beweging, Grote Clubactie en boterletters
Bekijk deze e-mail in de browser
Beste <<First Name>>,

Hierbij weer een nieuwsbrief van VV Bergambacht, met dit keer; VV Bergambacht op de braderie, Krimpenerwaard in beweging, De Grote Clubactie en de boterletteractie.

Braderie

Zaterdag 27 augustus is weer de jaarlijkse braderie. Ook VV Bergambacht is aanwezig. Dit keer staan we op de Hoofdstraat ter hoogte van Timmer- en Aannemersbedrijf Koudstaal (tegenover Bergambacht Optiek). We staan dit jaar met het gatenbord. Schiet jij de meeste punten bij elkaar?

Daarnaast verkopen we heerlijke slushpuppies. Dus twijfel niet en breng een bezoek aan onze kraam!!

Oproep! Helaas hebben we de bezetting van de kraam nog niet helemaal rond. Dus heb je een uurtje tijd om ons te helpen, geef dit dan aan ons door, door een e-mailbericht te sturen naar secretariaat@vvbergambacht.nl. Ook jeugdleden die ons willen helpen bij het gatenbord zijn van harte welkom. Alvast hartelijk dank.

Krimpenerwaard in beweging

Op 10 september organiseert Rabobank Krimpenerwaard een uniek evenement voor verenigingen, scholen en inwoners van de Krimpenerwaard. U doet toch ook mee?
Iedereen wordt uitgenodigd om in beweging te komen. Rabobank Krimpenerwaard heeft verschillende wandel- en/of fietsroutes uitgezet in de prachtige Krimpenerwaard, met als gezellig middelpunt een horecaplein in het Loetbos met muziek van Radio 538 DJ’s On Tour. Vanaf 12.00 uur draait 538-DJ Menno de Boer de beats van dit moment. Feest dus gezellig met ons mee! 

Nieuw dit jaar is de mini triathlon bij de Surfplas. Voor elke deelnemer die de fietsroute uit fietst stort Rabobank Krimpenerwaard €5,00 op de verenigingsrekening, de wandelroute, mini triatlon, sprookjesbosroute en survivaltocht levert €3,50 op. Start tussen 9.00 en 15.00 uur. Lees hier meer.

De Grote Clubactie

In oktober start de Grote Clubactie weer. Wil je kans maken op mooie prijzen en ook weer direct de vereniging steunen? Koop dan onze loten. We zullen de loten aanbieden tijdens de zaterdagen in oktober.

In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-! Lees meer

De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd. 

Boterletters/kerstkransen

Het is nog ver weg, maar denkt u vast aan onze boterletters en kerstkransen? Bekijk vast of u straks in december bijvoorbeeld een boterletter aan uw personeel of klanten kunt schenken. Een heerlijke attentie waarmee u gelijk ook VV Bergambacht steunt.   


 
Email Marketing Powered by MailChimp