Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Skønne bøger om kærlighed

En gang imellem er det rart, når man falder over skønne romaner om kærlighed, familie, venskab og livet. Så her har vi gravet i gemmerne. Så find en god krog og lad dig opsluge af en rigtig god roman!
SE LISTEN

Alyson Richman skriver historiske romaner, der griber dig om hjertet

Amerikanske Alyson Richman er forfatter til en række skønne bestsellerromaner. Romanerne dykker ned i historie og kultur, men vigtigst af alt fortæller de om gribende menneskeskæbner.

LÆS MERE

Vi anbefaler: 

Calendar Girl er en erotisk romance-serie. I bøgerne følger vi Mia, der konfronteres med sin fars enorme spillegæld. For at sikre familiens overlevelse beslutter hun sig for at tage jobbet som højt betalt escortpige og måned for måned betale af på gælden. 

Calendar girl kan læses i fire bøger som paperback eller læses digitalt i 12 e-bøger på streamingtjenester som Mofibo eller Saxo Premium.

SE BØGERNE PÅ HOS MOFIBO

Romaner der giver gåsehud. Læserne er vilde med Colleen Hoover!

Få kan som Colleen Hoover skrive kærlighedsromaner, der rammer lige i hjertekulen. Læs mere om den populære forfatter og hendes bøger lige her.

LÆS MERE

Sommerudfordringen. Skal du læse med?

For at gøre sommerlæsningen lidt sjovere og udfordrende har vi lavet Sommerudfordringen, hvor du kan læse med os i løbet af sommeren ud fra en checkliste med 10 kategorier.

LÆS MERE
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910