Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Nervepirrende krimier til din sommerlæsning

Er der noget bedre end en grum krimi, der giver os gåsehud? Vi har her samlet 25 gode krimier og spændingsromaner, du kan kaste dig over.
 
SE LISTEN

Storslået tysk krimiserie
af Volker Kutscher

 

Tag med kriminalkommissær Gereon Rath til Berlin i mellemkrigstiden, hvor storbydekadence og revolutionære undergrundsbevægelser møder den gamle verden i en politisk forandringstid.

LÆS MERE

Vi anbefaler: 

Den kinesiske tvilling er en en mørk og intens spændingsroman. I bogen møder vi Eva, som er ramt af en stor personlige tragedie. Samtidig med at hun bearbejder en stor sorg, må hun passe sin mand, der pludseligt er blevet lam fra halsen og ned.

Mens Eva forsøger at tilpasse sig sin nye hverdag, rammes den lille jyske provinsby, hun bor i, af en række mystiske og grufulde hændelser.

Den kinesiske tvilling leder tankerne hen på gys og gru, som vi finder det i Stephen Kings universer. Den findes både i trykt udgave, men kan også læses som e-bog eller lydbog og findes på streamingtjenester som Mofibo og Saxo Premium. 

SE BOGEN HOS BOG & IDÈ

Anna Grue skriver hyggelige bestsellerkrimier

Du kender sikkert Anna Grues serie om den skaldede detektiv Dan Sommerdahl, som også er blevet filmatiseret. Med krimiserien om Anne-Maj Mortensen har Anna Grue skabt et nyt og elskeligt persongalleri til fans af Dan Sommerdahl-serien.

LÆS MERE

Test dig selv! Find den perfekte bog
til din sommerstak

Hvilke bøger skal du kaste dig over i løbet af sommeren?  Prøv vores test. Vi har samlet nogle af årets stærkeste bøger og er klar til at give dig et bud på, hvad der passer allerbedst til dig.
TAG TESTEN
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910