Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Debutroman af danske Sofie Due

Før vi ved af det vender lyset tilbage af Sofie Due

Hvad gør man af Gud, når man ikke længere ønsker at forholde sig til Ham? Leah ankommer til København med ganske få ejendele. Foran hende ligger byen og lyser af frihed og muligheder, bag hende ligger en barndom og en familie stærkt forankret i Pinsekirken. Vi følger Leah, mens hun går på opdagelse i sit nye liv. Men kan hun – og vil hun – slippe alt det, hun kommer fra?

 

SE BOGEN

Hvad gør man af Gud, når man ikke længere ønsker at forholde sig til Ham? 

Læs interview med debutant Sofie Due. Kom tættere på hovedpersonen Leah, og læs om hvordan Sofie Due har brugt sin egen livsrejse som inspiration til Før vi ved af det vender lyset tilbage

LÆS INTERVIEWET

Bemærkelsesværdige danske romaner

De danske forfattere har ikke ligget på den lade side det sidste år. Her er en liste med 10 bøger af talentfulde og velskrivende forfattere.

SE LISTEN

”Jeg har bevæget mig op i den øvre underklasse!”

Thomas Korsgaard har netop afsluttet sin trilogi om Tue fra Nørre Ørum med romanen Man skulle nok have været der, der omhandler en rejse fra én socialklasse til en anden. Men hvor meget tænker Thomas Korsgaard over klasse-spørgsmålet i sine romaner – og hvilken klasse vil han egentlig placere sig selv i?

LÆS ARTIKLEN

På vej


 

Blå toner af Anne Cathrine Bomann

Et dansk medicinalfirma har udviklet verdens første pille mod sorg, og på Aarhus Universitet er en forskningsgruppe ved at lægge sidste hånd på et studie, der blåstempler den nye medicin. Men psykologiprofessor Thorsten Gjeldsted får mistanke om, at nogen har manipuleret med tallene for at skjule en foruroligende bivirkning.


Udkommer d. 23 september.

FORUDBESTIL HOS BOG & IDÉ

Glem mig af Alex Schulman

Alex Schulman forsøger at overtale sin mor til at lade sig indlægge på en afvænningsklinik. Han vil have sin mor tilbage. Men hvad gik der egentlig galt mellem dem? Med et smertefuldt tilbageblik på sin barndom følger læseren det problematiske forhold mellem mor og søn og Alex' desperate længsel efter at forstå og reparere forholdet.

Udkommer d. 8 september. 

FORUDBESTIL HOS BOG & IDÈ
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910