Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Ude nu

Krigen er slut, Hitler er død – og alligevel lever hans onde arv videre. Saffron Courtney og hendes elskede mand, Gerhard, overlever med nød og næppe den brutale konflikt, men Gerhards nazistiske bror, Konrad, går stadig frit omkring og er fast besluttet på at få genoprejsning. Som kattens leg med musen udvikler det sig, og et komplot imod Saffron og Gerhard er under opsejling.
 

SE BOGEN PÅ SAXO.COM

Fra bogholder til bestseller-forfatter. Mød Wilbur Smith

Storvildtjagt, sorte tjenestefolk og en opvækst under den åbne, afrikanske himmel var hverdag for den unge Wilbur Smith. Hvordan går det til, at en ung, sydafrikansk bogholder ved navn Wilbur Addison Smith bliver én af verdens bedst sælgende forfattere? Læs med her, og få den fantastiske historie om Wilbur Smith.

 
LÆS MERE HER

Rækkefølgen i Wilbur Smiths Courtney-serie. Få styr på romanerne her

Wilbur Smith har skrevet ikke mindre 18 bøger om  Courtney-familiens liv, som spænder sig fra 1660'erne til 1987. Serien er stærk og realistisk, hensynsløs og åbenhjertig, men også eventyrlig, med et spændende bagtæppe i et historisk faktuelt forankret Afrika, på kanten af krig, guldfeber og elfenbensjagt.

Se oversigten over bøgerne her. 
LÆS MERE

Glæd dig til... 

David Baldacci - En hæderlig mand

Aloysius Archer er en direkte og ærlig mand, krigsveteran fra Anden Verdenskrig. Han er netop kommet ud på prøveløsladelse, efter at have været fængslet for en forbrydelse, han ikke begik.Da et mord bliver begået, falder mistanken på den tidligere straffede Archer, og han indser, han må bruge al sin snilde til at finde den virkelige morder, inden han bliver sendt tilbage i fængsel.

SE BOGEN PÅ SAXO.COM
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910