Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Sommer-streaming til store og små

Nu er sommeren endelig kommet, hvilket betyder mere sol, badeture på stranden, masser af is og ikke mindst hyggelige pauser i skyggen med en god bog.

Derfor har vi samlet et overblik over nogle af de bedste børne- og ungdomsbøger, der lige nu kan streames som enten lyd eller e-bog på streamingtjenester som MofiboSaxo premium og eReolen.

God læselyst
Forlaget Carlsen

De bedste lyd og e-bøger for de mindste

Mangler I en god bog den mindste i flokken kan hygge sig med henover sommeren? Bare rolig - vi har masser af bud på både sjove og skønne fortællinger!
 

SE HELE LISTEN HER

Sjove lyd og e-bøger til de lidt større børn

Der er intet bedre end en underholdende og spændende fortælling, som barnet kan hygge sig med i skyggen efter en lang dag i solen! Her er nogle af de bedste børnebøger, til de lidt større børn, der lige nu kan streames. 
 
SE HELE LISTEN HER

YA bøger, der kan streames lige nu

Mangler teenageren en god lyd eller e-bog at fordybe sig i? Her får I idéer til YA-bøger der lige kan streames på diverse tjenester.
 
SE HELE LISTEN HER

Bring dit barn ud i naturen

Vil du gerne have, at dit barn får et tættere forhold til naturen? Styrk dit barns forståelse af vores natur og dyreliv med de to sjove og uundværlige bøger Den store bog om træer og Den store bog om bier.

LÆS MERE

10 YA bøger du kan rejse ind i

Coronakrisen har sat sine begrænsninger, selvom vores rejselyst ikke er blevet mindre. Heldigvis behøver din sommerferie ikke være aflyst af den grund! 

Hvis du mangler inspiration til din sommerferie, får du her en række forslag til bøger, du kan rejse ind i denne sommer.
 

SOMMERFERIEN ER I HUS
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910