Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Store læseoplevelser i 2021

I den historiske roman Pigen fra det store hvide skib inviterer Mich Vraa og Jesper Bugge Kold læserne med på Jutlandias dramatiske første togt.
LÆS INTERVIEWET

”Jeg har bevæget mig op i den øvre underklasse!” Thomas Korsgaard om litteratur og klasse

Thomas Korsgaard afslutter sin trilogi om Tue med romanen Man skulle nok have været der. Her bevæger Tue sig fra én socialklasse til en anden. Men hvor meget tænker Thomas Korsgaard over klasse-spørgsmålet i sine romaner – og hvilken klasse vil han egentlig placere sig selv i?
LÆS MERE

Vi anbefaler: 

I Overleverne møder vi tre voksne brødre, der er på vej til den svenske ødegård, hvor de har tilbragt deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage, og med sig har de deres mors aske. Som børn legede de frit i området, men der skete noget dengang, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Gensynet med stedet vækker minder om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre og om det, der fik alt til at gå i stykker.

Alex Schulmans rørende og hjerteknusende bog har fået et hav af fine anmeldelser fra den danske presse. Læs dem her.

 

SE BOGEN HOS BOG & IDÈ

Rakel Haslund-Gjerrild om
romanen Adam i Paradis 

Adam i Paradis er en roman om en paradoksal kunstner på et skelsættende tidspunkt i historien: på kanten af verdenskrig, på kanten af ny, moderne indsigt. Og lige præcis så meget ‘på kanten’, at meget endnu måtte forblive usagt. Læs et interview med Rakel Haslund-Gjerrild om romanen her.

LÆS INTERVIEWET

Test dig selv! Find den perfekte bog
til din sommerstak

Hvilke bøger skal du kaste dig over i løbet af sommeren?  Prøv vores test. Vi har samlet nogle af årets stærkeste bøger og er klar til at give dig et bud på, hvad der passer allerbedst til dig.
TAG TESTEN
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910