Copy

Se mailen i din browser

En julihilsen ☀️


Juli er for mange lig med sommerferie, og også her på forlagsgangen er der mere stille end sædvanligt forud for et travlt efterår med masser af spændende udgivelser. 

Inden vi går på helt på ferie, vil vi dog alligevel sende et sidste nyhedsbrev ud, hvor I kan se årets flotte sommerkampagne fra Forlaget Carlsen. Derudover kan du også læse om Nicola Yoons nye YA-roman Sådan lærer du at danse og få overblik over de nyeste Oliver Jeffers-udgivelser.

Rigtig god sommer!

Sommerlæsning til børn og unge

Vi vil gerne inspirere til, at børn og unge læser masser af bøger i ferien. Derfor har vi lavet en sommerkampagne under overskriften "Intet som en sommerstak", som kan ses forskellige steder i bybilledet og i digitalt format på YouTube, Facebook, Instagram og Google.

Har man brug for mere inspiration, har vi lavet en stor sommerlæseliste med bøger til børn i alle aldre og en boganbefalingstest. Tag endelig et kig, og del gerne på jeres egne kanaler ☀️

En romantisk bog om ikke at tro på kærligheden

Med Sådan lærer du at danse har New York Times-bestsellerforfatteren Nicola Yoon skrevet en kærlighedshistorie med et magisk tvist, der efterlader læseren med et bankende hjerte og en urokkelig tro på den store kærlighed.

LÆS MERE

Oliver Jeffers er manden bag nogle af verdens smukkeste børnebøger

Oliver Jeffers har skrevet og illustreret en stribe uimodståelige og virkelig originale børnebøger. Nu fås også Op og ned og Vejen hjem på dansk.

LÆS MERE
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube
CarlsenEkstra.dk CarlsenEkstra.dk

Forlaget Carlsen og CarlsenPuls er Danmarks største B&U-forlag.
Vi er en del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som er et selskab i Egmont.


Copyright © 2021 Forlaget Carlsen, All rights reserved.

kontakt@carlsen.dk

Er du tilfreds med vores nyhedsbrev?
Du kan
opdatere dine oplysninger eller afmelde dig vores nyhedsbrev.