Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Dyk ned i skønne romanserier

De bedste nordiske krimiserier lige nu

 
Her er 6 krimiserier, som allerede er godt igang – og hvor der er flere bøger på vej. Alle bøgerne findes både i trykt form, som e-bøger og lydbøger på fx Mofibo og Saxo Premium. 
SE SERIERNE

Jeffrey Archers Warwick-serie 
– en storslået skæbnefortælling

Har du slugt Jeffrey Archers pageturner-serie Clifton-krøniken? Så er Warwick-serien om kriminalbetjent William Warwick et mustread. Indtil videre er der udkommet to romaner i serien, men en tredje udkommer til efteråret.

LÆS OM SERIEN

Vi anbefaler:

Mich Vraas har begået en fantastisk og anmelderrost trilogi om Dansk Vestindien og om Danmark som kolonimagt. Den handlingsmættede og intense trilogi, som tæller romanerne Haabet, Peters kærlighed og Faith, rummer følelser, fornemmelser, kærlighed, magt og tab.

LÆS OM SERIEN

Kærlighed, drama og intriger
på hotel Flanagans

Den svenske bestsellerforfatter Åsa Hellberg har skrevet en historisk romanserie om det vilde liv på det overdådige hotel Flanagans. Her fortæller hun om inspirationen bag romanserien.
LÆS INTERVIEWET

Sommerudfordringen. Skal du læse med?

For at gøre sommerlæsningen lidt sjovere og udfordrende har vi lavet Sommerudfordringen, hvor du kan læse med os i løbet af sommeren ud fra en checkliste med 10 kategorier.

LÆS MERE

På vej

Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910