Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Boris Hansen - Den usynlige krig

Boris Hansen er aktuel med Den usynlige krig, første bind i en ny science fiction-serie, hvor det er muligt at rejse ind i bøger.

Det lyder måske som lidt af en læsers drøm, men nogen planlægger at misbruge teknologien, og det kan blive et sandt mareridt.

SE BOGEN

Mangler du inspiration?

Mangler du en ny spændende bog du kan fordybe dig i? Vores store bogunivers bog.dk er fyldt med inspirationslister, læseprøver og interviews med kendte forfattere.

Her får du to skønne inspirationslister fyldt med nye og spændende bøger!
 

Inez Gavilanes - Måske i morgen

I den fiktive roman om Lulu følger man hendes daglige kamp på den sociale slagside. En dag stikker hun af fra sin psykisk syge mor, og ender i en gruppe af piger, der giver hende opmærksomhed, hun aldrig har fået før. Men alting har en pris...
 
SE BOGEN

Chaos walking 

Tålmodighed er en dyd siges det, og fans af Chaos Walking-universet har længe væbnet sig med tålmodighed. Men nu er den første film i serien her endelig! 

Kom med bag om filmen eller dyk ned i universet og læs de andre bøger i serien.
 

Caroline O'Donoghue - Vores skjulte evner

Maeve har en særlig evne til at læse tarotkort, og kortene taler altid sandt. Men sandheden kan være farligere, end man tror.

Maeve slipper nemlig ved et udheld noget mørkt fri, da hun læser sin tidligere venindes skæbne. Politiet er bar bund, så Maeve må tage kortene i egen hånd...
 
SE BOGEN

20 fantastiske bøger du kan streame lige nu

Mangler du en god lyd eller e-bog du kan fordybe dig i? Her får du idéer til 20 fantastiske YA-bøger du kan streame lige nu.
 
LÆS MERE
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910