Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Gribende biografier 

Puk Elgård: Jeg skulle selv blive mor for at forstå, hvor slemt det var

Se mor, jeg danser er en hyldest til livet. Puk Elgård fortæller historien om at komme til verden som erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden. Puk voksede op i et hjem præget af forældrenes sorg over tabet af deres førstefødte datter. I bogen Se mor, jeg danser tager Puk livtag med en barndom, hvor stilheden i familien kvalte alle forsøg på heling.
 
LÆS ARTIKLEN

Anne Frank – et liv, et menneske
ud af seks millioner

Ny oversættelse af Anne Franks Dagbog er udkommet. Det er en evigt aktuel og dybt bevægende bog om den ultimative forfølgelse og undertrykkelse. Anne Franks Dagbog er den virkelige historie om den unge, jødiske pige, der må gå under jorden med sin familie i Amsterdam på flugt fra nazisterne. 
 
LÆS ARTIKLEN

Inspiration til andre biografier

Glæd dig til biografier af...


 

Ulf Pilgaard

I anledning af at han som næsten 81-årig går af scenen i Cirkusrevyen for sidste gang, skriver Ulf Pilgaard humoristisk, ærligt og eftertænksomt om at blive gammel og ser tilbage på det begivenhedsrige liv, han har levet. Ulf Pilgaard beretter bl.a. levende og indsigtsfuldt om venskaber, sorg, sex og lyst, tro, fortrydelser og succeser, humor - og om at skulle byde verden farvel.

Udkommer d. 26 august. 
 

SE BOGEN HOS BOG OG IDÉ

Matti Breschel

Væddeløber er Matti Breschels hæsblæsende og humoristiske historie om at gå fra at være en drengerøv med fart i benene til at blive en af verdens bedste cykelryttere og køre for nogle af cykelsportens allerstørste hold. Det er ikke kun en personlig beretning om cykellivet oplevet indefra, det er også en kærlighedserklæring til sporten på godt og ondt.

Udkommer d. 31 august. 
 

SE BOGEN HOS BOG OG IDÉ

Petra Nagel

En åbenhjertig, inspirerende, tåkrummende og lattervækkende fortælling om alt det, Petra gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel og stod på tærsklen til voksenlivet. Ting, jeg har lært, da det var for sent er en indsigtsfuld beretning om at blive voksen og mor til to – og først der erkende og sande ting, der ville have været gode at vide 20 år tidligere. 

Udkommer d. 28 september. 
 

SE BOGEN HOS BOG OG IDÉ
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910