Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Ude nu

En bevægende roman om en ung svensk immigrants vej over de amerikanske vidder i den sidste halvdel af 1800-tallet.

To brødre rejser med skib fra Sverige til New York, men undervejs bliver de væk fra hinanden og Håkan ender i stedet i Californien. I forsøget på at finde sin bror rejser han tværs over Amerika uden forudsætninger for at begå sig i det fremmede land. Undervejs støder han på den store bølge af bosættere på vej mod vest og iblandt dem en broget skare af mennesker; kriminelle, religiøse fanatikere, svindlere, indianere og lovens håndhævere. Håkan klarer sig så godt han kan og hans møde med de mange forskellige mennesker giver ham snart et legendarisk omdømme.

SE BOGEN HOS BOG & IDÈ

Hernan Diaz imponerer
med romanen I det fjerne

Da Hernan Diaz i 2018 udgav sin debutroman I det fjerne, gik det ikke stille for sig. Romanen, som blev nomineret til en Pulitzer, er en western, der gør alt for at bryde med de forventninger, man møder den genre med. 

LÆS MERE

Siri Ranva Hjelm Jacobsen: Mange genkender min længsel

Hvad Siri Ranva Hjelm Jacobsen troede var en lille debutroman viste sig at ramme et stort publikum i Italien. Nu er hun ved at være klar med sin tredje bog, Dafnesyndromet.

LÆS INTERVIEWET

Katrin Ottarsdóttir: Jeg har da tænkt: Hvorfor blev jeg ikke bare født i et større land?

Som den første færing nogensinde blev Katrin Ottarsdóttir optaget på Den Danske Filmskole i 1979 og har været en pioner i de næsten 40 år, hun har lavet film. Nu debuterer hun med en roman, der foregår på Færøerne, hvor hun selv er opvokset. Et ophav, der har defineret hende, og som hun hverken kan eller vil undslippe fra.
LÆS INTERVIEWET
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910