Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

 

Her er 10 skønne romaner af danske forfattere, som du kan finde hos din boghandler  – ti meget forskellige romaner som du roligt kan sætte på læselisten til dig selv eller din læseklub.

SE LISTEN

En smuk historisk roman om
Margrete 1.’s vej til magten 

Rigets Frue er en smuk og underholdende roman om magt og kærlighed. Bogen tager udgangspunkt i Margrete 1. og er en enestående historie om en begavet og viljestærk kvindes vej til magten i 1300-tallets Danmark.
 

LÆS UDDRAGET

På vej


 

Måske et spinklet jordskælv af Morten Brask.

Tre måneder efter det forbrændte lig af hans hustru blev fundet i et sommerhus i Nordsjælland, opdager Daniel at alle lyde er forsvundet. Ting står ikke hvor de stod i går, og solen skinner gennem vinduer, den aldrig før har skinnet gennem. Mærkeligst er dog at der indløber en besked om at hans hustrus telefon er blevet tændt i Paris.

Udkommer d. 26 august. 

SE BOGEN HOS BOG OG IDÈ
Dafnesyndromet af Siri Ranva Hjelm Jacobsen

En klistret sommerdag i 1990'erne ankommer Miki til en efterskole på landet. 136 år senere interviewer et forskerteam Mikis mor, som har udviklet hidtil ukendte fysiske egenskaber. Hun fortæller om sit forhold til Miki og om, hvordan livet tager sig ud fra et perspektiv, der ikke længere kun er menneskeligt.

Udkommer d. 2 september. 
 
SE BOGEN HOS BOG OG IDÈ

Før vi ved af det vender lyset tilbage af Sofie Due

Hvad gør man af Gud, når man ikke længere ønsker at forholde sig til Ham? Leah ankommer til København med ganske få ejendele. Foran hende ligger byen og lyser af frihed og muligheder, bag hende ligger en barndom og en familie stærkt forankret i Pinsekirken. Vi følger Leah, mens hun går på opdagelse i sit nye liv. Men kan hun – og vil hun – slippe alt det, hun kommer fra?

Udkommer d. 18 august. 
 

SE BOGEN HOS BOG OG IDÈ
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910