Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Ude nu

Moderen Morgan og datteren Clara er meget forskellige og den eneste som kan skabe fred i husstanden, er Chris – Morgans mand og Claras far som kommer ud for en tragisk ulykke. Morgan søger trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen?
 

SE BOGEN PÅ SAXO.COM

Romaner der giver dig gåsehud - Læs mere om Colleen Hoover

Colleen Hoover er – ifølge læserne – romance-dronningen over dem alle. 
Få kan som Colleen Hoover skrive kærlighedsromaner, der rammer lige i hjertekulen. Læs mere om den populære forfatter og hendes bøger lige her.

 
LÆS MERE HER

Derfor SKAL du læse Uden håb og Altid håb af Colleen Hoover

Uden håb og Altid håb er ægte Colleen Hoover-romaner, når de er allerbedst: Fantastiske personkarakteristikker, skøn romantik samt en fængende handling, der frembringer både latter og tårer. De to romaner er fortalt ud fra hver af de to hovedpersoners synvinkler; Uden håb følger Sky, mens Altid håb følger Dean.
Læs her hvorfor Hopeless-serien bør stå allerøverst på din TBR-liste.

 
LÆS MERE

Hvor mange Danielle Steel-romaner på denne liste har du læst?

Vidste du, at Danielle Steel er verdens bedst sælgende nulevende forfatter? Danielle Steel må dermed med rette betegnes som dronningen af kærlighedshistorier og romance, for hun kan noget med sine romaner, der rammer lige ind i hjertet på hendes mange læsere verden over. 

Se hvor mange Danielle Steel bøger på denne liste du har læst. 
 
SE LISTEN

Glæd dig til... 

Madeline Martin - Den sidste boghandel i London

Grace ankommer til London fra Norfolk i 1939 efter hun er blevet smidt ud fra sit barndomshjem af sin skruppelløse onkel efter sin mors død. Hun finder et midlertidigt arbejde i den faldefærdige boghandel, Primrose Hill Books. Som tiden går får hun mere ansvar og blod på tanden, hjulpet på vej af butikkens brogede kundeskare. Og i blandt dem, den flotte pilot, George Anderson.
 
SE BOGEN PÅ SAXO.COM

Eve Chase - Døtrene fra Foxcote Manor

I England i 1970 finder familien Harrington en efterladt baby på deres grund. De beslutter sig for at holde babyen Sylvie hemmelig for omverden, men da et lig dukker op i skoven, knuses deres drøm om at forblive en samlet familie. Fyrre år senere begynder Sylvies datter at grave i fortiden. Det bringer mor og datter til Foxcote Manor, hvor sandheden langsomt falder på plads.

 
SE BOGEN PÅ SAXO.COM
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910