Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Lækker og smagfuld sommermad

 

Vil du være bedre til sous vide? Så bid mærke i navnet Karsten Tanggaard

Det begyndte med et usædvanligt godt måltid hos en ven for 10 år siden, og i dag er Karsten Tanggaard dansk ekspert i sous vide og har udgivet tre kogeboger samt rådgivet adskillige om håndtering af den populære maskine. 
LÆS MERE

Skøn og billig vegetarmad for begyndere

Sebastian Mathson Randrup har stor succes med Flyttehjemmefrakogebogen, der er en af de mest solgte begynderkogebøger nogensinde. Med Den grønne flyttehjemmefrakogebog med 60 lækre opskrifter, håber han at kunne hjælpe de mange unge, der ønsker at spise mere vegetarisk, få en god (og billig) start i køkkenet.

LÆS MERE

Isabel og Casper Christensen: Der er ikke rigtig noget dårligt at sige om at spise plantebaseret

Det startede som et forsøg med at spise vegansk i en måned. Tre år efter spiser de stadig plantebaseret og elsker det. Her fortæller Isabel og Casper Christensen om deres vej til at spise vegansk, om at tackle sociale arrangementer, og om Isabel Christensens bog Plantebaseret familiemad, som hun har skrevet i samarbejde med Stina Dannerfjord.

LÆS INTERVIEWET

Sådan undgår du madspild – få 10 tips

Smider du for meget mad ud, og vil du gerne blive bedre til at bruge rester? I denne artikel kan du læse mere om at undgå madspild og samtidig få 10 tips til at reducere madspild og spare på maden. 

LÆS MERE

Inspiration

På vej

Asian Style er fyldt med farve, glæde og smag fra Asiens mange køkkener. Her er skønne supper, nudler, dim sum, forårsruller og meget mere. Maden er skøn, snasket, hot, nem og tilpasset en hurtig hverdag eller dage med plads til sjov!
FORUDBESTIL HOS BOG & IDÈ
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910