Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Psykologiske thrillere til din sommerlæsning

Er du til læseoplevelser, hvor spændingen kommer snigende for lige pludselig at være allestedsnærværende i et kæmpe gys? Så se nærmere på disse 10 psykologiske thrillere.
SE LISTEN

Domestic noir: Når frygten flytter ind

Domestic noir er en subgenre til den traditionelle krimigenre og koncentrerer sig om dysfunktionelle parforhold, paranoia og manipulation. Psykologiske thrillere som Alt det du ikke vidste, Kvinden der forsvandt, Bag lukkede døre og Kvinden i vinduet har begejstret læsere verden over med deres rå realisme og fortællinger om alt det, der findes bag den ellers så perfekte facade. Her kan du læse mere om genren.

LÆS MERE

4 gode psykologiske thrillere du kan streame på Mofibo og Saxo Premium

Vi anbefaler: 

I Alle lyver bliver Maria sat i et voldsomt dilemma, da hendes mand mistænkes for at have slået sin egen datter ihjel. Maria nægter at tro, at hendes blide og omsorgsfulde mand er skyldig, alt imens tingene begynder at smuldre omkring hende. Pludselig bliver hun i tvivl. Kan han virkelig have begået en så grusom forbrydelse? Hvem kan hun stole på?

Camilla Grebe imponerer igen med en psykologisk og samfundsrelevant krimi, og på tre år har den svenske forfatter vundet Glasnøglen to gange for årets bedste skandinaviske krimi.

SE BOGEN HOS BOG & IDÈ

Sarah Engells mørke og intense spændingsroman Den kinesiske tvilling

Sarah Engell er bedst kendt for sine anmelderroste og prisvindende bestsellerromaner til unge. I sin seneste thriller Den kinesiske tvilling, byder hun på uhyggelige spænding og kolde gys, når hovedpersonen Eva kommer på sporet af uforklarlige hændelser, som ryster en øde provinsby i Jylland.

LÆS MERE

Sommerudfordringen. Skal du læse med?

For at gøre sommerlæsningen lidt sjovere og udfordrende har vi lavet Sommerudfordringen, hvor du kan læse med os i løbet af sommeren ud fra en checkliste med 10 kategorier.

LÆS MERE

På vej

Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910