Copy

Ser mailen sær ud? Klik her.

Ude nu


 

Vølvens vej - Snehild af Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesens nye serie Vølvens vej er inspireret af nordisk mytologi og udspiller sig i jernalderen i Danmark. Snehild kommer til verden midt under en blodig krig. Hendes mor flygter gennem skovene og videre til Himlinge, hvor Snehild vokser op. Da byens magtfulde ypperstepræstinde Ragnfrid får mistanke om, at Snehild har evner, der overgår hendes egne, beslutter hun, at Snehild må skaffes af vejen.
 

SE BOGEN

Fra roman om den spanske inkvisition til nordisk mytologi - interview med Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen har givet den nordiske mytologi en nutidig kogevask, så der er flere stærke kvinder og mere Game of Thrones end de gamle fortolkninger af historierne i Vølvens vej - Snehild. Læs om forfatteren der er uddannet læge, fan af heavy metal og opera og som han skrevet adskillige historiske romaner, blandt andet om den spanske inkvisition.

LÆS INTERVIEWET

Bernard Cornwell om saksere, vikinger og barndomslæsning

Bernard Cornwell er den engelske forfatter bag den spændende, historiske romanserie Saksernes fortællinger, der i dag er blevet til en succesfuld TV-serie. Saksernes fortællinger beskriver England i 8-900-tallet. Hovedpersonen er den saksiske Uhtred, der som barn bliver taget til fange og opdraget af danske vikinger.

LÆS ARTIKLEN

Fantasy, krimi og nordisk mytologi

Anne kan se hændelser i fortiden, og en nat genoplever hun et uhyggeligt gammelt mord. En rødhåret pige bliver myrdet og får skåret et runetegn i ryggen. Men kort efter begynder rødhårede piger at blive dræbt på egnen, og tegnet er på dem alle. Pludselig er den lille by fuld af fremmede. De har mystiske kræfter, og de kredser om Anne, som ikke er vant til at have folk tæt på. 

SE BOGEN

Hør sagnene om de nordiske guder

Gudedigte, heltesagn og familiesagaer er en stor del af vores nordiske kulturarv. Det er de ældste fortællinger, vi har. I dem møder vi de nordiske guder og helte, hvis historie står imellem sagn og virkelighed. Heltene er ofte sagnkonger, som er beskrevet, flere hundrede år efter de levede. Få sagnene direkte i ørerne gennem lydbogen Vikingernes helte

SE BOGEN
Facebook
Facebook
Webshop
Webshop
Instagram
Instagram
Bog.dk
Bog.dk
SEND TIL VEN    OPDATÉR DIN PROFIL   AFMELD NYHEDSBREV
VOGNMAGERGADE 11 • 1120 KØBENHAVN K • CVR 76351910